vrijdag 20 maart 2015

INSTADIARY #5

Tijd voor... Insta-snaps!!


1| De Acapulco-chair: deze designklassieker is al een aantal jaren aan een revival bezig en stond al even op mijn verlanglijstje. Ik spotte hem in dit zomers turkoois bij DepotDesign en kreeg hem voor mijn verjaardag cadeau van mijn ouders. Fifties glam in onze living: check!


2| Deze jarige werd ook door het vriendje aardig verwend. 'Make up' van Sabine Peeters is eindelijk van mij, net als de Clarins Lip Oil, Please Me lipstick van Mac en Puff Off! van Benefit... Hiephiep hoera!3| Penne met chorizo, calamares en pittige tomatentapenade. Ook dit receptje van good old Jeroen Meus bleek een winner! Check trouwens het retro-bord rechtstreeks uit de keuken van mijn bomma.4| Een tripje naar Amsterdam? Daar horen volgens het vriendje bitterballen bij. Deze ronde rakkers van Kessens waren 'de beste die hij ooit gegeten had'! Ik kon hem geen ongelijk geven...
5| Met een stel vriendinnen trok ik naar de zondagse brunch van Alpro in het Brusselse Ter Kamerenbos. Het ontaardde al snel in een heuse battle om de meest fotogenieke soja-creatie samen te stellen. #igers #alpronista6| Na acht jaar heeft het vriendje gelukkig begrepen dat ALLE gelegenheden goed zijn voor cadeautjes! Dit horloge van Komono kreeg ik ter ere van Internationale Vrouwendag. 7| De papa heeft deze maand weer een paar topgerechtjes geserveerd! Deze zeebaars met pompoen-gembercrème en risotto was echt HEAVEN! #omnomnom8| Zelf ging ik aan de slag met de schattigste baby ananas ooit! Sowieso vind ik ananas zowat het mooiste fruit ter wereld, maar deze cutie kon ik wel kussen. Hij verdween uiteindelijk in een exotische wok met kalkoen en ananas dus.
9| Er wordt natuurlijk niet elke dag gekookt ten huize Sarahdise. Helemaal zelf gehaald én lekker: deze pizza met zalm en spinazie van bij Ottavio
10| Voor u er een indigestie aan overhoudt, een laatste food-foto om het af te leren. Deze roodbaarsfilet met tomatensalsa was een toppertje. Naar een receptje van HNGRY (topconcept!).
11| Voorzichtig lenteweer schreeuwt natuurlijk om pastelkleurige nagels. Ik ging voor het babyblauwe lakje Blueberry Muffin van Models Own3 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x