zondag 8 maart 2015

BUDGET BEAUTY | Catrice Pure Shimmer Highlighter

Budgetmerken zijn natuurlijk al lang niet meer de kneusjes van de groep. Je vindt meer en meer prachtproducten aan kleine prijsjes, soms zowaar met de allures van high end merken. De nieuwste limited edition collectie van Catrice (Nude Purism) herbergt zo'n absolute eyecatcher: de Pure Shimmer Highlighter.
 
 

 

 
 
 
 
 
Het schitterende honingraat-reliĆ«f springt meteen in het oog! Deze highlighter krijgt hierdoor echt een luxe uitstraling. Van zodra ik deze beauty spotte in het persbericht, was ik verkocht! Sucker for packaging hierzo! De overload aan foto's in dit artikel lijkt mij dan ook meer dan gerechtvaardigd! :)
 
 
 
 
 
 
Deze beige/lichtrozige highlighter tovert bovendien een heel mooi parelmoeren glansje op je gelaat. Het effect en de glans zijn moeilijk op foto vast te leggen, maar wel heel mooi.
 
 
 
 
Verkrijgbaar voor 4,59 bij Kruidvat.
 
Meer van dat graag, Catrice!
S.
 
 

8 opmerkingen:

 1. Het is een enorm mooi palette maar ik heb al zoveel verschillende highlighters en Catrice Highlighters zijn zo mooi en en en ... dilemma!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ken het gevoel, maar vond deze te mooi om te laten liggen! :)

   Verwijderen
 2. Ik zou 'm ook zooooo graag willen kopen, maar ik raak precies niet tot bij Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wil ik echt kopen, hij ziet er ZO mooi uit! Ik ben echt ook een sucker voor packaging.

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enorm mooi! Hier is ie telkens al uit het schap helaas

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x