vrijdag 20 februari 2015

PINK G&T

De ginrevival van de laatste jaren is wellicht niemand ontgaan. Ook ik ben gevallen voor de bittere charmes van de gin and tonic. Mijn persoonlijke roze favoriet deel ik vandaag met jullie!Ik nipte voor het eerst van deze roze heerlijkheid in het FelixPakhuis (Antwerpen) en sedertdien serveer ik het drankje geregeld zelf.Benodigdheden:

Ijsblokjes

Buss N°509 Raspberry - Deze fruitige Antwerpse gin werd ontwikkeld door Serge Buss, eigenaar van Bar Bounce op het Antwerpse Zuid. De Buss N°509-trilogie telt inmiddels nog twee andere varianten met Pink Grapefruit en White Rain. Ik ben naast de roze kleur (mijn innerlijke Barbie, ziet u) fan van de iets zoetere smaak. Verkrijgbaar bij o.m. HNGRY en Gintonicshop.

Fever Tree Mediterrannean Tonic Water - Deze tonic heeft een iets hoger citrusgehalte dan de originele Fever Tree (met het goudgele etiket) en laat zich uitstekend combineren met Buss N°509 Raspberry. Uiteraard kan een andere tonic ook perfect.
 
Munt - Een beetje groen staat mooi en geeft een frisse toets.

Frambozen - Een paar frambozen in je glas maken het helemaal af. Je kan eventueel ook frambozen in je ijsblokjesvorm doen en mee laten invriezen.

 
Heeft u al dorst?
S.

5 opmerkingen:

  1. OMG roze drankjes! Ik ben geen grote fan van Gin omdat het nogal bitter is en ik hou van zoete dingen. Laten we ooit eens in het Felixpakhuis jouw zoete Gin gaan drinken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x