donderdag 26 februari 2015

NEWSFLASH | Selfie poeders?!

Het streven naar de perfecte selfie blijft ons schijnbaar bezighouden. We schaffen massaal selfie sticks aan en spenderen uren aan het kiezen van de ideale filter die onze duck face op z'n voordeligst weergeeft. Het Amerikaanse make-up merk Too Faced rook alvast een geniale branding strategie en komt met -I kid you not- selfie poeders: uw filters voor het echte leven! Het moet niet gekker worden! :)
Dit zijn ze dan: de fijnkorrelige poedertjes die voor een filter-flawless resultaat moeten zorgen. Het gele Sunrise-poeder, ode aan de gelijknamige Instagram-filter, zorgt voor een verhelderend effect. Totally Toasted zorgt dan weer voor een zonniger tintje. Het paarsige Moon River tenslotte dompelt uw tronie in een koel, etherisch licht.


Niet verder vertellen maar eigenlijk zijn het ordinaire finishing poeders die voor de gelegenheid werden omgedoopt tot selfie poeders. Leuk bedacht en knap vormgegeven, dat zeker! Benieuwd of het zal aanslaan. Wie ermee aan de slag gaat, kan zijn ongefilterde kiekjes alvast delen met de wereld onder de hashtag #TFNOFILTER.Wat denken jullie van deze selfie poeders?
S.

3 opmerkingen:

  1. Too faced heeft dat goed gezien! Ik denk dat die kleuren echt mooi aangebracht kunnen worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat grappig bedacht! Ik weet niet of het werkelijk zal aanslaan :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha dit is echt te grappig voor woorden =D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x