dinsdag 10 februari 2015

CAUDALIE - Top en flop

Met druiven kan je meer dan wijn maken. Dat hebben ze bij Caudalie alvast goed begrepen. De producten van dit -hoe kan het ook anders- Franse huidverzorgingsmerk bevatten immers ingrediënten gewonnen uit druiven(pitten). Ondertussen heb ik al een aantal Caudalie-goodies uitgeprobeerd. Hierbij deel ik een absolute topper en een totale flop met jullie.

VINOSOURCE MOISTURISING SORBET

Nadat ik bij iU een staaltje van deze sorbet meekreeg en probeerde, was ik meteen verkocht. Ondertussen heb ik al meerdere tubes op de teller en ook mijn mama is inmiddels fan.
De textuur heeft inderdaad iets van een luchtige sorbet, wat nog beter tot uiting komt als je de tube in de koelkast bewaart voor een extra verkoelend effect. De geur is heel fris, subtiel en aangenaam. De crème voelt niet vet aan en is geschikt voor gevoelige huidjes. Hij kalmeert en vult de waterreserves van je huid aan. Het zou ook helpen tegen roodheden in het gezicht.MAKE-UP REMOVER CLEANSING WATER


Toen ik mijn tweede tube hydraterende sorbet wilde oppikken, was deze voor dezelfde prijs verkrijgbaar in een setje met miscellair water. Dé uitgelezen kans dus om nog meer van het merk te testen! Helaas bleek de Caudalie-versie in de verste verte niet te kunnen tippen aan mijn gebruikelijke miscellaire reiniger van Bioderma. Hij verwijdert make-up gewoon echt veel minder goed. Jammer!


Caudalie is o.m. verkrijgbaar bij iU.


Hebben jullie al producten van Caudalie geprobeerd?
S.10 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat de cleasing water niet goed je make-up eraf haalde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig was het een soort van extra bij de sorbet, dus technisch gezien heeft het me geen geld gekost :) Maar zag dat ze het cleansing water ook afzonderlijk verkopen en het is echt geen aanrader!

   Verwijderen
 2. Had al eens staaltje van die vinosource gehad en was ineens fan! Ze hebben ook een olie voor haar & body die écht top is. Is veel minder vettig dan deze van de merken die ik ervoor probeerde en komt in een mooi flesje met verstuiver... handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een serum (grote fan) en een oogcrème (die na een maand al ging schiften)... Dus ook hier verdeelde tevredenheid over Caudalie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei dat van die oogcrème is minder! Zo zie je maar natuurlijk dat elk merk waarschijnlijk wel mindere producten heeft...

   Verwijderen
 4. Die sorbet lijkt me zo fijn! Vooral in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de cleanser, maar ach, you win some you lose some right? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je deze tips deelt, jammer van die cleanser maar er zijn genoeg fijne te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je dit met ons deelt! Ik heb nog nooit een product van Caudalie geprobeerd, maar ik heb wel al heel veel goede dingen over het merk gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x