dinsdag 20 januari 2015

Solden shoplog
Solden... ik heb er zo'n beetje een haat-liefdeverhouding mee. Uiteraard is het geweldig dat je al dat moois aan verminderde prijzen kan kopen, maar je moet er ook drukke winkelstraten, eindeloze rijen aan de kassa en overvolle pashokjes voor trotseren. No pain no gain, zeker? Hierbij mijn soldenbuit!
ESSENTIEL

Essentiel is al vele jaren één van mijn favoriete labels met hun kleurrijke collecties, originele prints en leuke accessoires. De herfst-wintercollectie heb ik dit jaar evenwel grotendeels aan mij voorbij laten gaan. In de solden scoorde ik gelukkig alsnog een jurkje en een sweater.


Deze sweater met de oversized pailletten had ik al op het oog, maar 125 is toch niet niks voor een pull. Hij bleek echter in zowat alle maten nog voorradig. Enerzijds was ik dolblij dat ik dit stuk voor 75 mee naar huis kon nemen. Anderzijds stel ik toch altijd mijn goede smaak in vraag als een begeerd item in de solden nog overvloedig beschikbaar is... Whatever, ik ben alvast dol op mijn nieuwe aanwinst!
Verder kocht ik nog een loszittend jurkje. Vooral de print en de kleuren spraken me aan. Antracietgrijs en gebladerte: works for me!

Office selfie! #shameless


THE BODY SHOPStiekem hoopte ik nog zo'n schattig ijsbeer of pinguin-sponsje uit de kerstcollectie te scoren, maar dat bleek ijdele hoop. Wél bleek er een XL-versie (400 ml) van mijn favoriete Olive Body Butter beschikbaar aan halve prijs (24 12). Ik besnuffelde terloops ook de Sweet Lemon Shower Gel waar ik al veel goeds over hoorde en was meteen verkocht. Wat een heerlijke geur! Ook dit flesje was overigens on sale (7 3,50)!


JUST JULIA

Amalfi estano/crudo
Deze zomer heb ik haast gewoond in mijn espadrilles met zebraprint. Na onze roadtrip door Florida en met bijzondere dank aan een aantal drijfnatte attracties in Universal Studios, zagen mijn babies er echter wat verfomfaaid uit. Toen bleek dat de prachtexemplaren van Mint & Rose op de JustJulia webshop in solden waren, ben ik dan ook meteen los gegaan. Ik bestelde ineens twee paar: eentje met een roosgouden tip (81 56,01) en een zwart-wit exemplaar (73 51,10). Sober maar oh zo mooi! Wellicht wat voorbarig, maar ik ben alvast klaar voor de zomer. Chillen op die espadrillen (beluister deze oorwurm hier op eigen risico)!

St.Tropez White/Black

HOLY CHIC

De juwelen op deze sympathieke webshop zijn over het algemeen zeer betaalbaar, dus in de solden wordt het al helemaal onweerstaanbaar. Dit statement necklace met de welluidende naam You Should Have Bought Me Flowers belandde dan ook in mijn virtuele winkelmandje (29,95 23,95).De blauwe versie is ook een beauty! Photo courtesy of
Holy Chic.

Hebben jullie koopjes gedaan?
S.

4 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x