zondag 4 januari 2015

Favoriete beauty-aanwinsten van 2014

In januari is een lijstje met favorieten uit 2014 haast verplichte kost op elke zichzelf respecterende beautyblog. Ook ik heb in 2014 weer heel wat moois aan mijn beauty stash mogen toevoegen. Zodoende spring ik enthousiast mee op de kar en deel de absolute toppers onder mijn aanwinsten met jullie: dit is voor mij the best of the best, the cream of the crop, en the top of the bill!
  • Hourglass Ambient Lighting Palette - Dit palet bevat drie prachtige poeders die je kan gebruiken als highlighter, setting powder of gewoon all over your face. Spelen met licht wordt kinderspel met dit glorieuze palet.
 • MAC Cheeky Bugger blush (LE) - Ik ben zo blij dat ik deze blush uit de MAC-collectie van Sharon en Kelly Osbourne op de kop kon tikken. Deze blush geeft je wangen de meest natuurlijk ogende rozige flush: very pretty!
 • Beautyblender - Where have you been all my life?! Ik ben diep beschaamd dat ik mij nu pas trotse eigenares van enkele beautyblenders kan noemen. Je maakt dit handige sponsje licht vochtig en dept zo foundation of concealer op je gelaat voor een uiterst natuurlijk resultaat. Een onmisbare beautytool!
 • OPI Don't Bossa Nova Me Around - De Brasil-collectie van OPI herbergde hét perfecte nude-lakje. Don't Bossa Nova Me Around is een creamy lakje met een licht roze/grijze ondertoon en staat ronduit geweldig bij zowat elk huidtype.
 • Too Faced Chocolate Bar (lees er hier meer over) - Dit jaar kocht ik heel wat geweldige oogschaduwpaletjes (Lorac PRO, Naked 3, Rainforest After Dark, Meet Matt(e) Nude...), maar mijn Chocolate Bar werd veruit het meest gebruikt. De chocoladegeur mag dan een extra troef zijn, vooral de rijke kleuren met uitstekende pigmentatie doen het hem. Hoofdzakelijk zeer draagbare, neutrale tinten, maar toch net dat tikkeltje anders. Topper!
 • Clarisonic - Mijn vriendje verraste mij in 2014 met een lichtroze Clarisonic en I love it! Ik gebruik hem enkele keren per week en nadien voelt mijn huid ultrazacht aan! Heerlijke verwenmomentjes...
 • MAC Alluring Aquatic collectie (LE) - De prachtige producten en de fantastische turkooizen verpakking met de waterdruppeltjes maakten deze zomercollectie van MAC tot een absolute topper. Zelf scoorde ik twee oogschaduws (Sea Worship en Silver Sun) en een lipstick (Mystical). Ik kan mezelf wel slaan dat ik de Enchanted One-lipstick heb laten ontsnappen wegens enige gelijkenis met Velvet Teddy. Nothing haunts us like the things we didn't buy... :(
 
Welke beauty-ontdekkingen deden jullie in 2014?
S.

7 opmerkingen:

 1. Wat een boel fijne producten. Ik begrijp heel goed dat dit jouw favorieten zijn! Je maakt mij nu wel heel nieuwsgierig naar die Clarisonic!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ja echt een superfijn palet! En nu is er ook een tweede versie uit: Semi-Sweet Chocolate Bar... Lijkt me ook een beauty! :)

   Verwijderen
 3. Ik (her)ontdekte mijn Philosophy nachtcrème. Heerlijk spul gewoon... En de Tangle Teezer. Trouwens, leuke producten heb je opgenoemd. Die OPI lak is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Tangle Teezer ontbreekt eigenlijk in mijn lijstje. Die kocht ik dit jaar in Amerika en idd een geweldig handig ding! :) Philosophy is ook een merk dat ik dit jaar (eindelijk) ontdekte overigens!

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x