maandag 10 juni 2013

Instadiary #3


1 + 2 // Driewerf hoera: de Nationalestraat in Antwerpen is weer helemaal back in business! Na de schijnaar eindeloze heraanlegwerken werd zaterdag 1 juni de winkelstraat officieel heropend met de nodige toeters en bellen. De mama en ik gingen uiteraard shoppen en daarvan krijg je -ondanks de gratis drankjes aangeboden in vele winkels- dorst. Bij Mint gingen we voor een home made iced tea en een Meet Joe Black.

 
3 // Op diezelfde Nationalestraat scoorden de mama en ik elk twee OPI nagellakken voor telkens slechts 10 euro (win!). Met deze 'My boyfriend scales walls' uit de Spiderman-collectie besloot ik toch mee te stappen in de nagelhype van het moment: witte nagellak. Met een beetje grijs erin is het eerder een dirty white, maar ik vind het alvast geslaagd.

4 // Wat ze in Game of Thrones ook mogen beweren: summer is coming! Hoog tijd voor een summerproof bikini body dus. Op aanraden van mijn sportbuddy Milena begon ik vol goede moed met de '30 Day Shred'. Met een 20 minuten durende dagelijkse en behoorlijk intense workout zou je na 30 dagen zichtbaar resultaat moeten zien. Elke dag vind ik zelf lichtjes overdreven, maar ook met mijn eigen versie van de 30 Day Shred lijkt het te vlotten. Volgens mijn Youtube-coach Jilian ben ik alvast 'well on my way to being...shredded'.


 

5 // Yummy Grieks bij Strofilia (Bxl).

6 // Ordering in: pizza's van La Belle Equipe (Bxl, overigens alweer een project van horecafenomeen Frédéric Nicolay, tegenover de Walvis)7 // Een quasi lege Colruyt-parking: het voordeel van 's avonds laat winkelen op een weekdag! De kleine geneugten van het leven... :)

8 // Helemaal in love met de Temperature Rising collectie van Mac. Die bronskleurige verpakking alleen al: prettiness! Ik trakteerde mezelf alvast op deze lipstick ('Caliente') en wacht nog op de levering van een oogschaduw-quad... review volgt!


 9 // Kleine primeur hier: zowaar een outfit foto van mijnentwege! Skirt French Connection - Top Mango Basic - Necklace Zara

10 // Geef ons Belgen een zonnig weekend en we slaan massaal kilo's vlees in en slepen de provencaalse kruiden aan: BBQ time! Ten huize Speeckaert was het dit weekend niet anders. De papa verwende ons - op vaderdag nota bene- met zijn culinaire kunstjes. Omnomnom!

2 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x