zondag 19 november 2017

Sarahdise 2.0... of toch zoiets


Wow, het is hier even belachelijk lang stil geweest zeg! Dit is zowaar mijn allereerste post van 2017. Slik. En dat durft zichzelf blogger te noemen? Goh ja. Maar bon, we zijn terug. Sarahdise 2.0 dus. Wat gaat dat worden?


All over the place'Kies een niche'. 'Focus op uw doelgroep.' 'Uw publiek wil weten waaraan het zich kan verwachten.' Allemaal ongetwijfeld enorm waardevolle tips om een succesvol blogger te worden. Maar... Ik heb nogal veel interesses, kan moeilijk kiezen, heb wat commitment issues... Ik wil eigenlijk geen beautyblog zijn. Of misschien ook wel maar niet exclusief. Snapt ge? Sarahdise 2.0 wordt dus een beetje zoals ikzelf: behoorlijk all over the place. Ik heb het afgelopen jaar workshops zeefdrukken en broodbakken gevolgd, ik heb reformer pilates ontdekt, geworsteld met mijzelf, een maand lang AustraliĆ« verkend met de liefde van mijn leven, geweldige boeken gelezen, ik ben stoemelings zwanger geworden, mijn hond heeft Ć©chte neusgaten gekregen, er zijn massa's nieuwe foodie hotspots ontdekt... Ik wil over al die dingen kunnen schrijven en lullen hier. Wat uiteraard niet wil zeggen dat u dat noodzakelijkerwijs ook moet lezen. Dat is geheel aan u!Onregelmatig


Het gaat trouwens bij sporadische posts blijven. De tijd en vaak ook gewoon de goesting ontbreken mij om echt regelmatig te gaan bloggen. Ik heb een fulltime job als notarieel juriste, probeer minstens twee keer per week te sporten, ga graag uit eten met vrienden en familie... Vanaf februari ga ik ook nog een mini-mensje in leven moeten zien te houden. Eindeloze bewondering en respect voor de mensen die dat allemaal (en wellicht nog veel meer) op een bijzonder geslaagde manier weten te combineren, maar ik slaag daar niet altijd in. Dus geen loze beloftes over regelmatiger content, wel een persoonlijke garantie op hoogst infrequente artikels en andere ongein. Kwestie dat het publiek weet waaraan het zich mag verwachten.
Hoe gaat het nog met u trouwens?

Sarah
1 opmerking:

 1. Welcome back!
  Fijn te lezen dat het goed met je gaat, en proficiat met de zwangerschap!
  Mensen die in februari geboren zijn, zijn de coolste (ik spreek uit eigen ervaring ����)
  Alle begrip dat bloggen op vaste momenten niet lukt, ik zou het ook niet altijd kunnen ��
  Groetjes
  Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x