zondag 10 december 2017

All I want for Christmas... #1 BEAUTYJawel, er zijn nog vaste waarden hier in mijn eigen kleine Sarahdise: kerstlijstjes! Over twee (!) weken is het immers alweer kerst. Hoog tijd dus voor enkele hoogst onsubtiele hints voor ongeïnspireerde kerstmannen. Deze beautyaddict leek het alvast gepast van start te gaan met een lijstje met allerhande beauty goodies. Welaan dan![MAC SnowBall Mini Lipkit in ‘Cool’] De verpakkingen van Mac’s Snow Ball-collectie zijn to die for: schitterend en feestelijk. De collectie omvat allerlei producten en leuke geschenksetjes maar mijn persoonlijke favoriet is dit discobal-achtige etui met drie mini lippies (Kinda Sexy, Boca en Cocktail Kiss). Er bestaan trouwens nog drie andere varianten van deze set (Warm, Pink en Rose) die iets avontuurlijker kleuren bevatten.

[Laura Mercier Cavia Stick Eye Colour MatteDe Caviar Sticks - basicly oogschaduw in stick vorm- zijn al jaren vaste waarden in mijn make-up stash (lees er deze review maar op na). Supermakkelijk in gebruik, mooie kleuren, geweldige formule... What's not to love? Nu heb ik met Au Naturel en Vanilla Kiss nog twee neutrale, matte tinten op het oog die -denk ik- weleens een geweldige oogschaduwbasis zouden kunnen zijn...

[Too Faced Sweetie Pie Bronzer] Too Faced is hier inmiddels vrij makkelijk (lees: zonder invoerrechten) te verkrijgen via sephora.fr en nu ook douglas.nl, maar het blijft voorlopig wachten op de Peaches & Cream-collectie die in de VS al even uit is. Bovenaan mijn verlanglijstje staat alvast de ultraschattige Sweetie Pie bronzer (dat taart patroontje! <3), op de voet gevolgd door het matte Just Peachy oogschaduwpaletje.

[Marc Jacobs Beauty Purr-fect! lipstickIk blijf een sucker voor luipaardprintjes! Zeker als ze dan ook nog dé perfecte nude lipstick herbergen.


[Origins GinZing Energy Boosting MoisturizerHiervan had ik laatst een luxe sample in huis en die heb ik met veel plezier helemaal opgebruikt. Pluspunten voor mij waren de verkoelende gelachtige formule en de frisse citrusgeur. 

[TheBalm Girls’ Getaway Trio] Een leuk paletje met een bronzer en twee blushes in draagbare, warme tinten (my faves!).
[Hourglass Ambient Lighting Edit Volume 3De poeders van Hourglass zijn echt ge-wel-dig. Ik helemaal weg van de blushes (Mood Exposure <3) en mijn favoriete gezichtspoeder is zonder twijfel Dim Light. Voor de feestdagen brengt Hourglass jaarlijks een paletje met zes poeders uit. Dit jaar herbergt het palet 2 blushes, een bronzer, 2 finishing powders (onder meer Dim Light, yasss!) en een highlighted.

[Kat von D Saint + Sinner Eyeshadow PaletteDe hoeveelheid oogschaduw ten huize Sarahdise is intussen ronduit grotesk. Toch trok dit wat schizofrene Saint + Sinner paletje met de leuke glasraam-vormgeving meteen mijn aandacht. Zo mooi! De kwaliteit van Kat von D-oogschaduw heeft me -tot nu toe- bovendien nog nooit teleurgesteld. Stiekem staat ook het enorm gehypete Jaclyn Hill palet van Morphe nog op mijn lijstje... 

[Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night CreamIn 2018 wil ik meer aandacht gaan besteden aan skincare. We worden er tenslotte niet jonger op ;) Deze nachtcrème van Rodial is aan de prijzige kant, maar ik was danig onder de indruk van een staaltje. Dus, liefste kerstman, hit me up met een full sized versie!


[Dior Lip Sugar ScrubEen beetje luxe mag wel in deze barre wintertijden. Deze zachte, exfoliërende lipbalsem met suiker van Dior staat hoog op mijn lijstje dankzij de lovende reviews van onder meer Joliette.

[Aesop Gift KitIk was al fan van het Australische Aesop (de sobere vormgeving, de geuren,...) maar sinds onze trip Down Under nog nét dat ietsje meer. Omdat het merk in vele hotels in de douche te vinden was, katapulteren de Aesop-productjes mij altijd terug naar één van de meest geweldige reizen van mijn leven. In Antwerpen kan je het merk (en dus ook de gift kits) bij The Recollection vinden.

[Clarins Instant Light Lip Comfort OilNog meer verwennerij voor winterlippen! Ik heb intussen al twee van deze lip pils tot de laatste druppel opgemaakt, dus dat zegt wel wat... Na de originele (01 Honey) en de roze (02 Raspberry), is het misschien gepast om de kerstige rode eens te proberen?

[Anastasia Beverly Hills Blush Kit in 'Radiant'Blush is één van mijn favoriete make-up items en dit paletje schreeuwt gewoon mijn naam.

Wat staat er op jouw beauty wishlist dit jaar?
Do share! Ik ben nogal nieuwsgierig :) 

Sarah
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x