dinsdag 20 december 2016

All I want for Christmas... #3 HOME


Winter betekent natuurlijk ook heerlijk cocoonen! Het gezellig maken in huis, lekker koken voor/met vrienden of gewoon zalig onder een dekentje te kruipen.  Er staat dan ook weer een heleboel leuks voor in huis op mijn verlanglijstje. Bij mij scoor je gegarandeerd met anything gold, tropisch groen, geurkaarsen en mooi servies. Ik ben niet (al te) moeilijk....Retro letterbord | Move over lightboxen, doe mij maar dit retro letterbord.
Gouden bestek | Omdat het kan! :)
Pannenkoekenplant | Liefde voor die schattige ronde blaadjes!
Velvet Chair | Die speelse vorm + dat diepgroene fluweel = Y
Bullit Vaas | Ik houd zo van het speelse design van Pols Potten. Deze vaas lijkt mij alvast prima geschikt voor enkele eucalyptustakken.
Monstera | De fotogenieke bladeren van deze plant brengen een vleugje exotiek in je woonkamer.
Gouden vergieten | Of hoe de banaalste keukenspullen er totally pintrest kunnen uitzien.
Geurkaars | Scandinavische aroma's in kaarsvorm.
Gekleurde glazenset | Nog meer Pols Potten met deze kleurrijke glazen met geometrische design erin. Het is dat ik de waxinelichtjeshouders van het merk niet meer in mijn collage gepropt kreeg trouwens...Spreekwoorden zitten er ook wel eens naast, want van een mooi bord kun je dus wel degelijk eten. Het is zelfs des te leuker. Zelf heb ik een zware boon voor everything Serax. Of het nu de nieuwe Surface-lijn van Sergio Herman is (1.), de azuurblauwe borden van de Aqua-collectie (2.) of de Terre de RĂªves-collectie van Anita Le Grelle (3.), I love it allY Aangezien die dingen niet goedkoop zijn en ik van afwisseling houd, koop ik af en toe enkele nieuwe bordjes. Lang leve de eclectische servieskast! (4.) (5.) (6.) (7.) Wow, is dit nu volwassen zijn? Blij worden van servies?

Verkrijgbaar bij o.m. vtwonen, Vanhie, Sissyboy, Van Gastel...


S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x