donderdag 8 december 2016

All I want for Christmas... #1 BEAUTY


Sinterklaas is alweer voorbij. De jacht op geschikte kerstcadeaus is officieel geopend! Hoog tijd dus voor wat onsubtiele hints voor ongeïnspireerde kerstmannen. Verwacht u de komende tijd aan enkele wishlists in verschillende categorieën, waarmee u mij alvast een onvergetelijke kerst zou bezorgen.

Het lijkt mij gepast om te beginnen met... BEAUTY-shizzle! Ik ging het bescheiden houden, maar het is wat uit de hand gelopen met die verlanglijst. Woops![Chanel Chance Eau ViveDe Eau Fraiche-variant heb ik al, maar een staaltje van deze heeft mij helemaal overtuigd. Dit soort frissere geuren liggen mij duidelijk beter dan iconische Chanel-parfums à la  n°5.

[Tanya Burr Lipstick Pink Cocoa] Omdat je nu eenmaal nooit genoeg nude lipsticks hebt...

[Hourglass Ambient Strobe Lighting Blush PaletteDit nieuwe blush paletje trof ik vooralsnog enkel op de Amerikaanse Sephora-site aan, maar... ik ben nu al verliefd! Hourglass-poederproducten hebben mij tenslotte nog nooit teleurgesteld.

[Clinique Take The Day Off Cleansing BalmAangezien zoveel mensen lyrisch zijn over deze make-up remover, moet ik hem gewoon proberen.

[Charlotte Tilbury LipstickShame on me, maar ik heb nog helemaal niets van Charlotte Tilbury geprobeerd. Vooral de lipsticks staan hoog op mijn verlanglijstje en dan met name de meer vampy kleuren als Opium Noir, Hel's Bells en The Queen.

[Lipstick Queen TrioLipstick Queen is vooral bekend van de groene Frog Prince-lipstick, die op je lippen transformeert in een -gelukkig- veel draagbaarder tintje. Hun lipsticks zijn niet goedkoop, dus is het extra fijn dat je kennis kan maken met drie bestsellers in mini-formaat voor de prijs van één full sized exemplaar.

[Perles MétéoritesDit verhelderend poeder in parelvorm is een waar icoon. Guerlain brengt dan ook geregeld nieuwe versies uit in prachtige verpakkingen (zo is er ook een speciale editie voor de feestdagen). Ik droom van zo'n luxueus doosje parels op mijn make-uptafel... 

[L'Or de GuerlainNog zo'n adembenemend luxeproduct! Een make-upbasis met 24-karaats bladgoud. Wie houdt er nu niet van een beetje decadentie op zijn tijd?
[NARS Mind Game Velvet Lip Glide SetDe nieuwe Velvet Lip Glides van NARS fascineren me. De formule zou het midden houden tussen een gloss en een lipstick. Rijk pigment, comfortabel en hydraterend,... klinkt veelbelovend. Deze Mind Game-set herbergt zes mini's en leek mij de perfecte kennismaking. Helaas overal uitverkocht, maar de kerstman kan mij met een full size Velvet Lip Glide natuurlijk ook gelukkig maken. De kleuren Deviant en Plato's lijken alvast helemaal mijn ding.

[Marc Jacobs About Last Night oogschaduwpaletElke makeup-addict die deze parel onder de kerstboom vindt, zal een gat in de lucht springen. De feestelijke gouden verpakking bevat maar liefst twintig oogschaduws. Al moet ik toegeven dat het holiday palette van vorig jaar me nog net iets meer aansprak...

[Too Faced Sweet Peach PaletteTrouwe lezers weten al dat ik dit palet absoluut wil hebben (gezwijmel leest u hier en hier) en midden december komt het palet -na het overweldigende succes van eerder dit jaar- gelukkig opnieuw uit. Net op tijd kerstman? ;)

[Too Faced Hangover PrimerIk hoor niets dan goeds over deze silicone-vrije primer. Dringend proberen dus!

[Jeffree Star Velours Liquid LipstickIk ben helemaal fan van de formule van deze liquid lippies. Het koele, berry-kleurtje Masochist mag mijn collectie zeker komen vervoegen.

[Pokemon x Tony Moly] Het Koreaanse Tony Moly staat bekend voor zijn schattige verpakkingen, maar de Pokemon-collectie van het merk is echt te cute! Sheet masks, Pikachu-blush, Jigglypuff-poeder, Togepi-handcrème, Squirtle-moisturizer... gotta catch them all!

[Unicorn BrushesHoe leuk zijn deze eenhoornkwasten van Unicorn Lashes?! Mét haartjes in regenboogkleurige pasteltinten! YWat staat er op jouw beauty wishlist?

S.

5 opmerkingen:

 1. Heerlijke wishlist! Bij mij staat dat Sweet Peach Palette er ook op, maar dan moet ik eerst nog hopen dat het in Europa te verkrijgen is en dan een uitstapje Lille ofzo van maken :-) Hihi.
  Verder heb ik recentelijk ook Colourpop ontdekt, dus daar wil ik nu heel graag nog wat producten van (die oogschaduws, wauw!). Wat liquid lipsticks etc etc. Bijhorend bij de Colourpop oogschaduw wil ik graag de NYX glitter primer. Die super shock shadows bevatten namelijk veel glitters en met een gewone basis vind ik dat er nogal wat fallout is...
  Er staat ook een parfum op het lijstje; The Scent for women van Hugo Boss! Ahja, the list goes on and on :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Colourpop ook helemaal ontdekt nu. (dat werd tijd! ;)) Het Zingara-quadje is een aanrader en de liquids vind ik voor de prijs ook echt goed. Wel iets stickier dan Kat von D of Jeffree Star enzo.

   Verwijderen
 2. Ik heb onder de kerstboom een cadeaubon gevraagd van MAC of Sephora dus we zullen eens zien of die er onder ligt.
  De Clinique cleansing balm heb ik ook en ben daar echt super tevreden over! liquid lipsticks gaan er gemakkelijk mee af.
  Ik heb lang gewacht op Masochist van Jeffree Star en ben er echt super blij mee! Heb het wel opnieuw moeten bestellen omdat het opeens verdwenen was <_<

  Voor de Sweet Peach Highlighter palette ga ik nog even wachten en hopen dat het via Sephora in Frankrijk uitkomt. Ik ben zeer tevreden over de Chocolate Bars dus ik hoop dat de Sweet Peach collectie even leuk is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cadeaubon is altijd goed natuurlijk! Nu ben ik wel echt benieuwd naar die Cleansing Balm van Clinique ^^ Masochist staat hoog op mijn lijstje, maar ik wacht nog steeds op de levering van mijn liquids uit de kerstcollectie. Spannend! Ja hoop ook dat het Sweet Peach Palet snel op sephora.fr verkrijgbaar zal zijn. Heb jij alle Chocolate Bars? Ik alleen de original.

   Verwijderen
  2. Ik heb ze alle 3, maar ik vind dat de Bon Bons palette iets helemaal anders is qua kleuren. Maar het is wel een leuke palette als je van felle kleuren houdt!

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x