zondag 16 oktober 2016

Oogschaduwpaletten op de LUST LIST!


Oogschaduw blijft één van mijn meest geliefde make-up producten. Al helemaal als die schoonheden dan ook nog eens netjes gegroepeerd zijn in een paletje. Het hééft gewoon iets, al die prachtkleurtjes zusterlijk naast elkaar. Needless to say dat ik dus wel wat oogschaduwpaletten bezit. De laatste tijd probeer ik mij wat in te houden en echt stil te staan bij potentiële nieuwe aankopen. Is dit palet echt zo bijzonder of gewoon erg gehyped? Heb ik echt nog een neutraal palet nodig? Mijn laatste aankoop -het Modern Renaissance palet van Anastasia Beverly Hills- dateert alweer van juni. Kleine prestatie! Benieuwd welke palettes alsnog mijn lust list haalden?Kat von D MetalMatte Eyeshadow Palette - Helemaal bovenaan mijn verlanglijstje prijkt het nieuwe MetalMatte palet van hare getattoëerde hoogheid, Kat von D. Dit limited edition palet verenigt het beste van twee werelden. De bovenste rij herbergt 9 metallic kleurtjes, de onderste rij maar liefst 13 matte tinten. De oogschaduws van Kat von D hebben mij nog nooit teleurgesteld -gepigmenteerd + makkelijk te blenden- en ook de online swatches van dit MetalMatte palet zijn meer dan indrukwekkend. NEED!


Photos courtesy of Kat von D Beauty


Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection - Toegegeven, de hype rond dit naar perziken geurende palet was is enorm! En ja, ik blijk daar niet ongevoelig voor... ^^ Maar daarnaast zijn dit soort warme tinten ook volledig mijn ding en smelt ik gewoon voor de schattige ombré verpakking. Heel blij dus dat dit palet in december een comeback maakt.Estée Lauder x Victoria Beckham Eye Palette - Een samenwerking tussen VB en Estée Lauder? Dat kon niet anders dan een überstijlvolle collectie opleveren. Wondermooi met die zwart/gouden verpakkingen -very Tom Ford- maar helaas ook behoorlijk duur. Het oogschaduwpalet je (74,48€ -*slik*) is absoluut één van de eyecathers. Vooral het diepgroene Burnished Sage en roodbruine Black Nutmeg zijn prachtig. Het allermooiste item uit deze felbegeerde collectie vind ik echter de highlighter (67,24€ -*wederom slik*)... #feelingspendy?
Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario - Nog een neutraal oogschaduwpalet? Jawel, maar deze beauty werd samengesteld door celebrity makeup artist Mario Dedivanovic, vaste waarde in het glamsquad van niemand minder dan Kim Kardashian. Toegegeven, de afzonderlijke kleurtjes zijn niet bijster uniek, maar zo samen in een paletje zijn ze redelijk onweerstaanbaar. Bovendien is de kwaliteit van de ABH-oogschaduws top!


Too Faced + Kat von D | Better Together Palette - Wanneer twee van mijn favoriete beauty brands de handen in elkaar slaan, moet dat wel vonken geven. Roze versus zwart, schattig versus edgy. Too Faced en Kat von D komen samen in een hartvormig palet met twee magnetisch verbonden helften. De oogschaduwkleuren beschouw ik niet meteen als musthaves maar ik vind het hele concept wel erg leuk. Je krijgt er trouwens een Too Faced Better Than Sex-mascara bij (mijn ultieme favoriet) én een Kat von D Tattoo Liner (ook een zeer terechte bestseller). Verwacht voor december.Nog meer palette lovers?
Welk oogschaduwpalet staat op jouw verlanglijst?

S.

3 opmerkingen:

 1. Oh, zoveel mooie dingen! Zulke artikelen zijn toch wel érg schadelijk voor mijn eigen wishlist (je kent het wel, die ene lijst die je wil inkorten en alleen maar langer wordt..)
  Ik probeer me ook een beetje in te houden met palettes kopen, ik spreek met mezelf af dat ik er héél goed moet over denken of het iets is dat ik ook écht wil en ga gebruiken. De laatste aankoop dateert van op reis; het Tartelette In Bloom palette.
  Nu, helaas blijven er palettes uitkomen, dus ik heb het Modern Renaissance palette op de wishlist staan, het TF Sweet Peach palette en ik twijfel nog een beetje over de Ultimate Basics. *first world problems*
  Als je het zou zien zitten trouwens... een review/artikel over het Modern Renaissance palette zou ik wel leuk vinden *hint hint*.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat Mario palette trekt ook mijn aandacht trouwens. Maar moeilijk te verkrijgen hier in ons Belgenlandje.
   Waar koop je Kat Von D trouwens? Kan dat ergens online? :-)

   Verwijderen
  2. Haha, first world problems indeed ^^! Modern Renaissance is echt een aanradertje! Ik maak werk van de review ;) Ik heb enkele palettes van Kat von D gekocht in de Sephora in Kopenhagen. Maar via www.rosesbeautystore.com kan je ook makkelijk bestellen :)

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x