zaterdag 1 oktober 2016

Millions of peaches | De Too Faced perzikengekte duurt voort...Dit voorjaar was bleek het Sweet Peach Palette van Too Faced een overweldigend succes. Het superschattige oogschaduwpalet mét perzikgeur stond -uiteraard- ook op mijn verlanglijstje (check hier) maar was in geen tijd wereldwijd uitverkocht. Gelet op de teleurgestelde Too Faced-fans aller lande, kondigde het merk al snel aan dat het felbegeerde limited edition palet in december opnieuw in de rekken zal liggen. Een kerstmirakel zowaar! 

Het oogschaduwpalet komt echter niet alleen. Net als in de filmindustrie, krijgen succesvolle make-up items wel vaker een spin-off of sequel. Als we de teasers op Jerrod Blandino's instagramaccount mogen geloven, komt er ook een soort highlighterpalet (Sweet Peach Glow) en een blush (Papa Don't Peach). Kijk even mee!

Volgens de schaarse berichten rond deze nieuwe releases -building up the hype, heet dat dan ;)- zou Sweet Peach Glow eveneens vanaf december te verkrijgen zijn. In het palet zitten drie producten: een highlighter (Smells Peachy), een blush/highlighter (Warm Peachy Glow) en een bronzer (Game Changer). De verpakking ligt volledig in lijn van de schattige vormgeving van het oogschaduwpalet. Het oogt supermooi, maar bij deze glow set heb ik niet meteen het HEBBEN!-gevoel. Ik ben sowieso niet zo van de peachy blushes en qua peachy glow zit ik met Champagne Pop van Becca wel goed.De Papa Don't Peach Blush van Too Faced is eigenlijk niet écht nieuw. Too Faced bracht in 2009 al een blush uit met dezelfde naam, die later trouwens ook in verschillende paletten opdook (zo ook in mijn Everything Nice-palet uit de kerstcollectie van 2014). Ik vermoed dat het om dezelfde kleur zal gaan, voor de gelegenheid in een nieuwe verpakking gestoken. Wellicht zal ook de formule lichtjes worden aangepast zodat de karakteristieke perzikgeur van de oogschaduw ook hier aanwezig is. Millions of peaches, peaches for me? Het oogschaduwpalet staat hier nog steeds hoog op de wishlist, de overige perziktoestanden ga ik -hoe schattig ze ook zijn- aan mij voorbij laten gaan denk ik.

Wat vind jij van de hele Too Faced perzikengekte?
S.

4 opmerkingen:

 1. Dit wil ik nou echt kopen. Staat zeer hoog op m'n wishlist :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het oogschaduwpalet of de andere items? Of allemaal natuurlijk ;)

   Verwijderen
 2. Dat oogschaduw palette staat stiekem ook op mijn wishlist... ookal heb ik al een ongelofelijk hoop oogschaduw, genoeg voor nog 50 jaar. It's so pretty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook schaamtelijke hoeveelheden oogschaduw maar toch blijf je nieuwe willen ^^

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x