zondag 6 maart 2016

INSTADIARY #14 - Februari 2016


Wanneer het buiten koud en grijs is, kan een vleugje exotiek in je interieur wonderen doen. Tropische vibes alom ten huize Sarahdise met deze bebladerde kussens van H&M Home.  Ik ben nu eenmaal een sucker voor alles met een palmboom-, ananas-, bananen- of flamingoprintje...
Deze knapperd werd begin februari al één jaar oud!
Alle credits voor dit prachtige shot gaan overigens naar mijn belachelijk getalenteerde vriendin Lynn.Ozzie was niet de enige jarige deze maand! Ik kreeg onder meer deze kleurrijke piñata cadeau.
Voorlopig heb ik het nog niet over mijn hart gekregen hem aan gort te meppen. Gelukkig konden de snoepjes erin met het nodige geduld op geheel piñata-vriendelijke wijze worden verwijderd :)Ziek zijn op je verjaardag, dat is uiteraard zwaar balen. 
Gelukkig week deze cutie geen moment van mijn zijde toen ik miserabel lag te wezen in de zetel.Eind 2015 kreeg Antwerpen er met Otomat een hippe pizzatent bij. Hoog tijd om ook eens te gaan proeven... De Little Red Courgette (een subtiele smaakoefening tussen courgette, verse munt, chili en mozarella di bufala) en de Bushwick (mozarella en oregano op een rode pizza afgewerkt met ricotta en venkelsalami) waren alvast aanraders.Deze gigantische bol wol zou ik in een uurtje omtoveren in een Helsinki Hat. Ha! Niet dus! 
Ondanks het begeleidend instructiefilmpje bleek breien toch iets minder evident dan gedacht. Binnenkort onderneem ik een nieuwe poging!Sushi is altijd een goed idee! We gingen nog eens voor een boot bij mijn geliefde Zaowang.
Ik kreeg voor mijn verjaardag trouwens mijn eigen sushi-boot. Yay! Ook afhaalsushi wordt voortaan dus professioneel uitgestald hier.Balls & Glory, ik blijf het een fijn concept vinden!
Samen met mijn broer ging ik voor snel en lekker comfortfood.Let's take a moment to appreciate the beauty of this Sunset Ribbon blush by Chanel?
Mijn duurste blush ever, maar hij is het helemaal waard!Een beetje zon en meneertje gaat er languit voor liggen.
Van een hondenleven gesproken...Gigantische lusters en meer moois ontdekt op BAD (Belgium Art & Design) in de Gentse Eskimofabriek.


Meer Insta-goodness?
Follow me @sarahdise_s

4 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! En die piñata ziet er gewoon zalig uit! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balls & Glory is écht een hit! Die pizzeria moet ik precies toch ook eens gaan uitproberen! :D En wat een schattige foto's van je hond ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Wij zijn gisteren nog eens naar Otomat geweest en zijn overtuigd ;)

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! En ik krijg al meteen honger van al dat lekker uitziend eten :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x