maandag 8 februari 2016

January Favorites | Mijn meest gebruikte make-up items


Vandaag stel ik jullie voor aan enkele van mijn meest gebruikte producten van de voorbije maand januari. Soms gaat het om nieuwe aanwinsten die deze lucky bastard onder de kerstboom vond, maar ik herontdekte even goed enkele producten uit mijn eigen stash.
NARS x Steven Klein | One Shocking Moment Cheek Studio Palette
Dit veelzijdige paletje kreeg ik voor kerst en wordt sedertdien dagelijks gebruikt ten huize Sarahdise. Hoewel ik dit limited edition palet vooral wilde voor de blushes Luster en Dolce Vita (beiden rechts onderaan), stel ik vast dat voornamelijk het bovenste deel van dit palet gretig gebruikt wordt. De populaire Laguna-bronzer (rechts bovenaan) was natuurlijk al langer een favoriet, maar ook het Paloma-duo (links bovenaan) bleek een polyvalent toppertje. Met het lichtste poeder set ik mijn concealer, al kan je het ook gebruiken als oogschaduw of matte highlighter. Het donkerder poeder is dan weer perfect als oogschaduw (om wat diepte te creëren in de crease) of natuurlijke blush (voor contouren vind ik hem net iets te rood van ondertoon). Deze beauty kocht ik op onze roadtrip door Florida in 2014, maar heb ik pas eind 2015 echt ontdekt. Zo gaat dat helaas wel eens als je nogal wat make-up bezit... Sindsdien zijn deze prachtpoeders echter niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Dim Light gebruik ik om mijn gezicht af te poederen en Incandescent Light als een subtiele highlighter op de jukbeenderen. Jullie konden er hier al over lezen in een round-up van de fijnste highlighter-paletten op de markt.Hoewil ik enorm houd van rozige taupekleurtjes en anything rose gold, was ook deze parel een beetje in de vergetelheid geraakt. Gelukkig heeft dit palet in januari een comeback gemaakt. Qua ooglook ging ik best vaak voor Limit of Nooner over het gehele ooglid, uitgediept met Factory in de crease en buitenste ooghoek, en tenslotte Trick aangebracht met wat Fix+ voor extra glam!

Wellicht wat vreemd voor een beautyblogger, maar ik gebruik haast nooit foundation. Aangezien ik buiten de occasionele pukkel niet echt noemenswaardige skin-issues heb, denk ik dat ik wel wegkom met de lichtere dekking van een BB-crème. Deze versie van het Koreaanse merk Erborian ontdekte ik via Birchbox. De kleur 'Clair' bleek een perfecte match voor mijn lichte winterhuidje. Deze BB-crème egaliseert mijn teint, hydrateert en bevat ook nog eens SPF20. Een vaste waarde in mijn winterroutine!

Jullie konden hier al lezen dat ik behoorlijk enthousiast ben over de vernieuwde H&M beautylijn, zeker wat de blushes betreft! Het koele, lichtoze Cameo Pink draag ik heel vaak. Het oogt heel natuurlijk en gaat perfect met een wat meer uitgesproken lipkleur.
In het lippendepartement heb ik deze winter echt mijn dark side ontdekt, met enkele prachtige diepe tinten:


Van onder naar boven zie je:
MAC Diva Antics, een donkere berry-kleur met een amplified finish.
MAC Fashion Revival
Deze enorm gehypte lipstick duikt om de zoveel jaar op in een limited edition collectie om dan razendsnel uit te verkopen. Geheel terecht overigens, want deze matte, diepe frambooskleur is prachtig!
Bourgois Rouge Edition Velvet in 'Plum Plum Girl'
Ik ben sowieso fan van de formule van de Rouge Edition Velvet liquid lipsticks van Bourjois. Ook deze diepe plummy kleur met rode ondertoon is een mooierd! Favorietje van Estée Lalonde ook.

Wearing Plum Plum Girl

Al ging ik ook vaak voor een klassiekere red lip met NARS Velvet Matte Lip Pencil in 'Cruella'

Wearing Cruella

Ook qua nagellakjes ging ik vooral voor vampy shades met twee ultieme favorieten. Toevallig beide van een merk waarvan ik nog nooit eerder een nagellak probeerde:


Nu begrijp ik helemaal waarom dit lakje uitgegroeid is tot een heuse cultklassieker
Dit net-niet-zwart-donkerrood staat zo mooi. Liefde!

Chanel Rouge Noir

Ook mijn allereerste Yves Rocher-lakje bleek een winner. Ook een donker kleurtje maar net iets paarser, deze mysterieuze pruim.


Wat zijn jullie favorietjes? 
Do share!
S.

9 opmerkingen:

 1. Mooie favorieten! Ik hou in de wintermaanden ook echt van berrykleurige lipstick! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een mooie producten! Mijn allergrootste favoriet op dit moment is MAC Mehr en het nieuwe blush palette van Urban Decay en Gwen Stefani!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag net de review van het blush palet op je blog. :) Mooie samenwerking toch he? Ik heb het oogschaduwpalet en wil graag nog een lipstick (Rock Steady en/of Ex-Girlfriend)

   Verwijderen
 3. You had me at Sound of music :) Ik vind al die lipproducten echt prachtig!! En Rouge noir is en blijft een topkleur. Staat iedereen wel vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Nars Steven Klein palette lijkt mij super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah donkere lippen en rode nagels; love love love.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rouge noir blijft zo'n mooie kleur! Ik ben erg benieuwd naar het Hourglass ambient lighting palette, moet het nog testen :) Mooie favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had het Nars palette ook maar heb het doorverkocht, nu heb ik weer spijt :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het echt veel, op de twee lichtste blushes na. :) De versie van vorig jaar (met de witte verpakking) is bij mij dan weer in de vergetelheid aan het raken. Moet ik mss ook proberen doorverkopen...

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x