zondag 13 maart 2016

Style Spotlight | Lipstickqueen Miette uit Mijn Pop-uprestaurantHet nieuwe seizoen van mijn favoriete culinaire wedstrijd, Mijn Pop-uprestaurant, is begonnen. Dit keer trachten zes duo's in drie steden succesvolle pop-uprestaurants uit de grond stampen. Naar goede gewoonte is het weer smullen van geworstel met concepten, beginnersfouten en de onnavolgbare Sergio Herman die nooit om een ongezouten mening verlegen zit. Ook Gert Verhulst blijkt een aanwinst als kersvers jurylid en vertegenwoordigt op verrassend geestige wijze de vox populi.

Ex-lovers Miette en Willem zijn ontegensprekelijk het deelnemersduo met de hoogste aaibaarheidsfactor: beiden piepjong, knap en aandoenlijk innemend. Ook jurylid Sepideh bleek meteen gecharmeerd en noemde hen zowaar elfjes. "Zo van een andere planeet. Je moet die elfjes helpen om stouter te worden, om ballen te krijgen", vond ze.


Maar bon, over naar de ravissante, Scandinavisch ogende Miette dus. Ze heeft overduidelijk gevoel voor mode maar ik ben helemaal wild van haar lipstickkeuzes. De blondine houdt haar make-up fris en sober maar gaat qua lipstick steevast voor uitgesproken exemplaren. I love it!
Bewijsstuk A: we leren Miette kennen met een schitterende paarse lipkleur. Redelijk gewaagd maar het staat haar prachtig.


Wanneer Miette vervolgens opduikt met knalrode lippen, maakt Twitterend Vlaanderen massaal de vergelijking met Thuis-actrice en mediafenomeen Joy Anna Thielemans. Dat belooft...

Knallend koel roze + blond? Een tricky combo omdat het nogal snel Barbie wordt. Miette komt er evenwel moeiteloos mee weg.Maar ook een minder opvallend, donker nude-kleurtje blijkt haar geweldig te staan. 
 #lipstickenvy

Op hun pop-up tacotent Jalapeño Loco een succes wordt, zal nog moeten blijken. Miette is alvast hét stijlicoon van dit seizoen. Keep rockin' those bold lips girl!

S.


3 opmerkingen:

 1. Oh ja dat heb ik ook al echt gedacht! En ik vind haar kledij ook echt leuk. Leuker nog dan dat van Caroline die op Twitter eerst werd gebombardeerd tot 'stijlicoon'....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind haar ook echt tof gekleed. En voor mensen die bold lipsticks dragen heb ik altijd een boontje ^^

   Verwijderen
 2. Haar lipstickkeuze was mij ook al opgevallen! 't Zal een trekje zijn van de beautyliefhebber, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x