woensdag 30 mei 2012

Pineapple love!

Ik weet niet precies waarom maar ik ben helemaal wild van ananassen! Niet zozeer om op te eten. Het zijn veeleer de kleuren en de vorm ervan die het hem doen. Ananas-prints of pineapple-shaped shizzle allerhande vind ik behoorlijk onweerstaanbaar. Mijn laatste aankoop: het ananas-jurkje van Yumi, gekocht bij Mr. Ego in Brussel.
I don't know why but I adore pineapples! It's not so much their taste, but the colours and the shape of this lovely fruit. I simply can't resist pineapple-shaped objects or fabrics with a pineapple-print. My latest purchase: the pineapple-dress by Yumi, bought @Mr. Ego in Brussels. Do you like it?Het rokje vond ik ook redelijk geweldig, maar de split viel nogal hoog uit bij mij.
I thought the skirt was pretty awesome as well, but on me it didn't really work (showing way too much leg).

Volgens mij heeft mijn fascinatie door ananassen te maken met de summer-vibes die van het exotische vruchtje uitgaan. Eigenlijk heb ik hetzelfde met palmbomen (kijk gewoon naar deze blog) en banananen (remember de SS11-collectie van Prada met de bananen-oorbellen en fruity prints?).  
I think my pineapple-obsession has to do with the summer-vibes this exotic fruit exudes! Come to think about it I have the same thing with palmtrees (check out the lay-out of this blog) and bananas (remember last year's Prada banana earrings and fruity prints? *instant love*).


Last year Prada went bananas with their SS11-collection:Now it's time for pineapple-madness!

Some of my favourite pineapple-themed items out there:

Saludos Pineapple Espadrilles

 A bit darker and less summer-y:


Whistles Beatrice Pineapple Dress - ASOS

River Island Pineapple Blazer - ASOS

 A pineapple-oddity:
 

Apparently Urban Outfitters has a glow in the dark pineapple dress. I'm on the fence on this one. This dress definitely looks better with the lights off, don't you agree? Love the glowing pineapples though.

Photo courtesy: Urban Outfitters

Are you feeling fruity today?
 

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sarah! Ik ben deze een paar weken geleden tegenkomen:

  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pineapple-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2050397

  Past perfect bij het kleedje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Super! Ze vinden mij nu al hilarisch op mijn werk met dat ananas-kleedje... imagine adding that bag! ;p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x