maandag 23 april 2018

NOOIT GEDACHT // Het leven met een baby #1Intussen zijn wij al een dikke twee maanden supertrotse ouders van Oskar. Dat zo'n baby uw leven danig op z'n kop zet, hoef ik u vast niet te vertellen. Als onwetende kinderloze had ik een aantal zaken toch nooit gedacht...

Wanneer je een nieuwe auto koopt, lijkt het alsof die opeens overal opduikt. Die awareness-mindfuck staat bekend als het Baader-Meinhof-fenomeen (van een educatief verantwoorde blogpost gesproken zeg). Nooit gedacht dat dat met buggy's dus ook zo is. Wij porren elkaar tegenwoordig aan als we in de verte mede-Bugaboo-rijders spotten. Waar we vroeger geen flauw benul hadden van buggymerken en -modellen, onderscheiden we nu vlotjes Mutsy's van Joolzen en leggen wij u het verschil uit tussen de Bugaboo Cameleon en de Bugaboo Bee. Jaja, kinders, ze verruimen uw horizon... 
Nooit gedacht dat ik lichtelijk ongerust zou worden wanneer mijn mini-mensje eens een voormiddag geen kak produceert *insert lachend kakske*. Dat gepieker blijkt dan meestal geheel overbodig wanneer vervolgens dit gebeurt:


Zeker nooit gedacht dat ik bovendien veeleer opluchting zou ervaren dan paniek om het bescheten kleedje in kwestie. Toegegeven, het was een vrij oud exemplaar. Nu dus voorzien van een uniek motiefje... :/

Nooit gedacht dat ik geen lipstick uit de MAC x Nicopanda-collectie zou kopen. Check die verpakking! Beestjes met grote ogen! Onweerstaanbaar, right? Niet dus! Het moederschap heeft gemaakt dat deze sucker for packaging nu van die volwassen gedachten heeft à la: "Ga ik echt 19,50 euro spenderen aan de zoveelste berrykleurige lipstick omdat er een groot pandahoofd op de huls staat?" What has become of me?! Nooit gedacht dat ik toch een beetje medelijden zou hebben met Kate Middleton, die daar luttele uren na haar bevalling opgedoft op de trappen moet staan blinken. Ze zag er geweldig uit, daar niet van. Maar je weet gewoon dat Kate onder dat rode kleedje ook maar met haar koninklijke derrière in een vreemde netjesonderbroek met een gigantisch kraamverband erin staat... Sorry voor de realness aan alle gevoelige zielen en chapeau voor Kate.


1 opmerking:

  1. Haha, geniaal om te lezen.. Ik vind het gedoe rond Kate een beetje overdreven nu.. Precies of het schaamtelijk is als je niet direct op de been bent na een bevalling. Ik hoop het natuurlijk zelf ook stiekem wel, maar 'k ga me geen illusies maken: ze moet er uit, hoe dan ook! Schattig ventje trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x