vrijdag 16 december 2016

Online kerstshoppen met MAC


Feit: met een cadeautje van MAC scoor je bij de meeste makeuplovers. Je kan natuurlijk op veilig spelen met een giftcard, maar het is nog net iets leuker om fysieke MAC-goodies onder de kerstboom te vinden. Wie vandaag of ten laatste morgen online bestelt heeft zijn pakje nog voor kerst in huis. Met de code GIFTWRAP scoor je bovendien gratis cadeauverpakking (bij bestellingen van minstens 50).

Voor wie een beetje inspiratie kan gebruiken, deel ik graag enkele aanraders.


Nutcracker Sweet, de kerstcollectie van MAC, is wederom een plaatje. Het Notenkraker-thema, die feestelijke verpakkingen in roos en dieppaars, de printjes in de poeders... LOVE IT! Naar goede gewoonte zijn er allerhande leuke setjes te verkrijgen met voor elk wat wils. Mijn persoonlijke favoriet? De Nutcracker Sweet Plum Eye Bag, een setje met de focus op de ogen. In een schattig zakje krijg je een paintpot in de kleur Stormy Pink (een tikkeltje donkerder dan mijn geliefde Painterly), een oogschaduw in Smoky Mauve (dat printje!!),  een kohlpotlood in Purple Dash en een mascara.Ook in het 'gewone' MAC-assortiment vind je uiteraard een hele hoop moois om cadeau te doen:LIPSTICK | Ik hou van MAC-lipsticks! Mijn ultieme favorieten zijn Fashion Revival (prachtig donker framboos), Hot Chocolate, Patisserie en Viva Glam V (my lips but better kleurtjes, geschikt voor zowat iedereen), Modesty (mauvy nude), Hot Tahiti (heel draagbaar, semi-transparant glanzend rood)... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mogen zeker mijn collectie komen vervoegen: Plumful (een meer transparante berry-kleur), Rebel (vrij donker berry met koele ondertonen) en het superpopulaire Mehr.

HIGHLIGHT | If you wanna look like you've been licked by a unicorn, dan zijn de nieuwe Extra Dimension highlighters iets voor jou. Vooral Soft Frost -een vrij witte highlighter, met violette glans erin- lijkt mij prachtig. Maar Beaming Blush ook... ¨#keuzestress

KWASTEN | De alombekende 217 maakt oogschaduw blenden supermakkelijk. Musthave voor iedereen die van oogschaduw houdt! De 217 vormt trouwens een topteam met de platte 239!

BLUSH | Margin is één van mijn all time favourite blushes. Heel warm met een mooi glansje. Op mijn eigenste verlanglijstje staan nog enkele heel natuurlijke blushes: Cubic, Gingerly of Blushbaby misschien?

OOGPOTLOOD | Teddy en vooral Coffee worden hier haast dagelijks gebruikt. Ik ga doorgaans dus voor donkerbruin, eerder dan harder zwart. Nu wil ik ook graag Costa Riche uitproberen, een iets warmer bruin.

THE UNSUNG HERO | De Amerikaanse blogster Karen van Makeup and Beautyblog heeft een rubriek getiteld MAC's Unsung Heroes, over eerder onbekende MAC-producten die toch echt de moeite waard zijn. Daar las ik over de Pro Longwear Waterproof Colour Stick in Lilacked en moet ik hem hebben! Oogschaduw in stickvorm is echt megahandig en deze kleur lijkt mij zo mooi!


S.5 opmerkingen:

 1. Deze post is precies helemaal voor mij geschreven :) Heb al meerdere malen op het punt gestaan om iets van hun kerst-collectie te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tziet er allemaal zo mooi uit he! ^^ Ik vrees wel dat Thibaut mijn blog niet leest... :D

   Verwijderen
 2. Ik heb van de Nutcracker Sweet de face compact. Ook heb ik een van de highlighters gekocht. Het enigste wat ik minder vind is de geur maar voor de rest is de highlighter super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wist niet dat de producten een speciale geur hadden? Hoe ruiken ze dan?

   Verwijderen
  2. Chemisch haha :P een heel onaangename geur eigenlijk...

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x