zondag 10 juli 2016

INSTADIARY #17 | mei 2016

I hate being late, but I'm just so good at it!
Met de gebruikelijke vertraging serveer ik jullie de maand mei in Instasnaps.Selfietime op La Grande Place in het zonovergoten Lille
Dit bruisende stadje net over de Franse grens bleek een gigantische aanrader. Fijne winkeltjes, charmante restaurants, een gratis dierentuintje... en eigenlijk vlakbij. Daar zien ze mij nog terug!
Vanuit Lille ging het richting Parijs. Haast tien jaar geleden was het onze allereerste citytrip samen. Hoog tijd voor een nieuw bezoekje dus. Parijs is sowieso een mooie stad, maar met een stralende zon en een staalblauwe lucht was het echt genieten.How could we not? #cheesybutwhocaresMacarons uit Parijs, het ideale cadeau voor moederdag leek mij. Het vereiste behoorlijk wat zelfbeheersing om dit setje onaangeroerd af te leveren. Vooral die zachtblauwe Thé Marie Antoinette-macaron fascineerde mij mateloos...
Een week later zat deze geluksvogel alweer in Kopenhagen met enkele vriendinnen. Aaaah, the good life... Hier burgers en sweet potatoe fries bij HotBuns, het Deense antwoord op Hooters maar met betere burgers.


Mijn girlsquad deelt een grote liefde voor eten in het algemeen en foodmarkets in het bijzonder. Het moge duidelijk zijn dat we daar geen honger hebben geleden. Taco's op de overdekte markt Torvehallerne.


Christiania: een semi-onafhankelijke, alternatieve enclave in hartje Kopenhagen.
Een aparte plek met zijn openlijke handel in softdrugs op Pusher Street (waar een strikte no photos-policy geldt), psychedelische muurschilderingen, kunstwerken en huizen uit recyclagemateriaal.


Flying home. Laatste blik op de brug (jawel, van The Bridge) die Denemarken met Zweden verbindt...Altijd een fijn weerzien met deze cutie! #ozzieloveHeerlijk voorgerechtje bij Kommilfoo.Als bloginsider van Vera Camilla ontving ik een heleboel fijne Rimmel-goodies. *yay* Mijn persoonlijke favorieten waren de Sculpting & Highlighting Kit en de Moisture Renew lipstick: toppertjes!

Al draaide het natuurlijk voornamelijk om de nieuwe Rimmel Volume Colourist Mascara. Deze werd intussen uitgebreid getest en goed bevonden! De mascara belooft je wimper langzaam donkerder te maken. Zelf heb ik dat effect niet echt ervaren omdat ik natuurlijk al donkerbruine wimpers heb. Los daarvan vind ik het wel een heel fijne mascara. Hij separeert de wimpers mooi, zorgt voor een mooie 'krul' die goed houdt en verlengt je wimpers. Iets meer volume had fijn geweest, maar ik ben dan ook een fan van nét niet clumpy wimpers.Flamingo madness in onze tuin.
Ferdy, mijn nieuwe roze vriend, kocht ik trouwens bij Prinses op de Erwt.


Meer Insta-goodness? Volg mij hier!

S.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je bloginsider van Vera bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vond je van het oogschaduwpalette? Voor mij werkte dat Rimmel palette jammer genoeg iets minder en misschien heb je tips :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het oogschaduwpalet vond ik zelf geen topper. Er valt wel een mooie look mee te maken, maar de pigmentatie valt tegen. Mijn palet was ook nogal saai qua kleuren. Het Sculpting & Highlighting palet daarentegen vind ik wel heel fijn, vooral de bronzer en de blush. De highlighter is niet zo bijzonder. :)

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x