donderdag 7 juli 2016

Blauwe of gele lipstick | YAY or NAY?


Op het vlak van avontuurlijke lipkleuren heb ik intussen een behoorlijke weg afgelegd. Waar ik vroeger steevast voor vrij naturelle kleurtjes ging, ben ik een uitgesproken lip steeds meer gaan waarderen en dragen. Knalrood, lekker vampy, fuchsia of zelfs knalpaars... bring it on! Maar écht extreem kan je dat natuurlijk nog niet noemen. Vandaag zet ik met geel en blauw twee gewaagdere kleuren in de kijker. Voorlopig vind je deze tinten nog niet terug in mijn collectie, maar ik moet toegeven dat ik gefascineerd ben door de nieuwste exemplaren van Jeffree Star en Kylie Cosmetics.


GEEL

Queen Bee (Jeffree Star Cosmetics)Jeffree Star, nooit vies van een ongewoon kleurtje, brengt voor de zomer de allereerste knalgele liquid lipstick uit. Deze knallerd werd Queen Bee werd gedoopt. Het pigment lijkt mij alvast geweldig, maar echt draagbaar kan je Queen Bee natuurlijk niet noemen. Toch lijkt het mij een aanwinst voor alle creatieve zielen out there die zich al eens wagen aan lip art of om een leuk ombre effect te creëeren. 


Alle Jeffree Star liquid lipsticks zouden overigens eye safe zijn, waardoor je ze ook kan gebruiken als eyeliner. Stiekem lijkt zo'n kanariegele wing mij nog wel wat... :)


BLAUW

Skylie & Freedom (Kylie Jenner Cosmetics)


De lipkits van Kylie Jenner zijn momenteel immens populair. Elke nieuwe tint die wordt gelanceerd, is in geen tijd uitverkocht. Met de 4th of July in aantocht bracht de immer pattriotische Kylie twee blauwe kleurtjes uit: het hemelsblauwe Skylie en het donkerblauwe Freedom

KYLIZZLEMYNIZZL | Snapchat

Haar staat het allemaal best leuk maar voor alle ongelukkigen die geen Kylie Jenner heten, zijn het toch geen evidente kleuren. Tien medewerksters van Cosmopolitan, iets modalere vrouwen dan hare Kymajesty, deden de test en probeerden deze blauwe rakkers uit. Het resultaat kan je hier bekijken en ik citeer alvast één van de proefkonijnen: "I felt like I sucked a Smurf's dick."

Voor wie het voelt kriebelen, hierbij een lijstje met vrij makkelijk in België te verkrijgen merken die aparte lipkleurtjes in het assortiment hebben:

Makeup Monsters / OCC / LA Splash / Ofra (allen online verkrijgbaar via Boozyshop) -
NYX heeft verschillende betaalbare knallers zoals onder meer de Macaron Lippies (verkrijgbaar in de recent geopende winkel in Gent) - MAC heeft een paar bijzondere tinten in het vaste assortiment (bijvoorbeeld het blauwe Matte Royal) en komt ook geregeld met ongewone limited edition kleuren


Zie jij jezelf al met een gele of blauwe lip? 
Wat is de meest outrageous kleur in jouw stash?
Do tell!

S.

1 opmerking:

  1. Ik zou het zelf niet snel dragen maar die donkerblauwe kleur vind ik eigenlijk heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x