vrijdag 4 december 2015

INSTADIARY #11In november werd het blogspot-aanhangsel definitief gedumpt en werd deze blog Sarahdise zonder meer. Bij een eigen domeinnaam hoorde uiteraard een kickass visitekaartje waar mijn getalenteerde vriendin Lynn Laureys voor zorgde. Meer van haar werk vind je hier.
Had ik maar eerder geweten dat soep maken zo simpel was... Dankzij Smartmat ga ik gelukkig niet langer door het leven als soepmaagd! Dit soepje op basis van aardpeer en wortel viel bovendien zo zwaar in de smaak dat ondertussen al een tweede ketel werd bereid ten huize Sarahdise. Nomnomnom...Dit magazinerek is onze jongste interieuraanwinst. 
Al die covers brengen meteen wat meer kleur in de woonkamer.Jong Keukengeweld is een jaarlijkse actie die jongeren betaalbaar van topgastronomie wil laten genieten. Zo belandden wij dus in L'épicerie du Cirque hier in Antwerpen. Bovenstaande amuse was slechts het begin van een hele parade aan culinaire hoogstandjes. Echt een aanrader! Bovendien kan je er naast aangepaste wijnen ook kiezen voor aangepaste sapjes. Wat een topidee! Die sapjes waren trouwens buitenaards lekker. Daarvoor alleen al zou ik teruggaan :)Via een winactie op Facebook won ik deze smoky eye essentials van Jane Iredale
Whoop whoop!Op Cookameal vond ik dit vegetarische receptje: plaattaart met boontjes en champignons. Als zelfs het vriendje -notoir carnivoor- overtuigd is, moet het echt wel lekker zijn!De pennenvrucht van Lisa Eldridge is veruit één van de interessantste boeken over make-up die ik tot dusver heb gelezen. Verwacht je niet aan tutorials of how to's, want Face Paint focust op de geschiedenis van makeup. I love it!Ook deze combo (scampi + boerenkoolpesto) bleek een winner!
Met dank aan Jeroen Meus.Een instadiary zonder schattige Ozzie-foto is natuurlijk niet compleet. Het scheetje houdt van dekentjes :) Zo baasje, zo pup...Meer Insta-goodness?
Follow me here.7 opmerkingen:

 1. Aan L'epicerie heb ik zoveel goede herinneringen.... Super lekker eten daar.... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me voorstellen! Ik was ook echt onder de indruk. Zo origineel en lekker :)

   Verwijderen
 2. Ooh dat hondje ^^ En dat soepje klinkt wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De soep is een aanrader. Supersimpel om te maken ook eigenlijk :)

   Verwijderen
 3. Hmm, dat eten zie er allemaal lekker uit! Boerenkoelpesto, speciaal. Dat recept moet ik ook eens zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt superlekker die pesto. Het recept stond in de Nina (weekendbijlage in HLN): toppertje!

   Verwijderen
 4. Het Sarah, zo fijn dat je een cookamealtje hebt uitgetest! TOP!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x