woensdag 9 september 2015

INSTADIARY #9

Vandaag deel ik opnieuw enkele foto's uit ieders favoriete, virtuele schijnwereld genaamd Instagram!Wij zijn dol op photo booths op trouwfeesten... Deze parel werd genomen op het huwelijk van mijn schoonbroer, uiteraard met eigen hashtag: #emmaenjwtrouwen.
Zelfde trouw, maar dan het burgerlijke gedeelte.
Andere outfit (duh!) + (toen nog) minder geïntoxiceerd...Een vestimentaire crisis voorafgaand aan datzelfde huwelijk, leidde tot deze buit.
Om dan uiteindelijk een kleedje te dragen dat je al had... :)De Antwerpse horecawereld is voortdurend in beweging. Brasserie Van Loock op de Dageraadplaats heet voortaan May's en is eigenlijk een doorstart van de voormalige brasserie Moskou. Kunt u nog volgen? Een constante is evenwel de overheerlijke pad thai van kokkin May zelf.Dat koppie! Ozzie probeert zich tussen mijn benen in de zetel te wezelen. Hij heeft iets van Disney's Stitch, nee? :) 
Healthy én esthetisch verantwoord, deze wraps met gerookte zalm!'T is gebeurd... Ik heb mijn allereerste bestelling geplaatst bij Zalando. Ondanks hun vreselijk irritante reclamespotjes, kon ik deze Stay Weird sweater van Ichi niet laten liggen. #weirdoforlife
Mijn vriendin Julie van The Blondes organiseerde een picture perfect tuinfeest
Pinterest material!Zonsondergang op Wenduine Beach.Dit eenvoudige pastagerechtje met brocolli, ansjovis en kerstomaatjes is een vaste waarde geworden ten huize Sarahdise. Ik botste ooit toevallig op dit receptje van de zanger van Dez Mona in het weekendmagazine van De Standaard.Samen chillen in de hangmat. The good life...


Meer Insta-goodness?
Follow me here.


1 opmerking:

  1. De reclame spotjes van Zalando zijn soms inderdaad wat vervelend, maar de site zelf? Daar hou ik enorm van hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x