zondag 10 mei 2015

INSTADIARY #6

Hoog tijd voor wat Instasnaps!^^1 | Pretty pink cocktails met mijn favoriete blondines Shira & Julie ('The Blondes') @ Burgers & Booze. De hamburgers waren overigens ook zwaar de moeite. Ik ging voor een Bun Laden: een lamsburger met courgette, aubergine en tzatsiki. #omnomnom2 | Gezellig is het Antwerpse LoveFish niet bepaald (beetje het schoolreftergevoel), maar je kan er lekkere visgerechten eten aan betaalbare prijzen. Bestellen aan doe je aan de kassa, waarop je een vlagje krijgt en aan tafel op je eten wacht. Deze gamba's met noedels, koriander, limoen en soya waren in elk geval zeer geslaagd!3 | Hoe zalig ruikt de nieuwe Fuji Green Tea-lijn van The Body Shop? Ik vond de superfrisse geur alvast onweerstaanbaar en ging voor een body butter en een body sorbet. Please, laat dit een permanente geur worden!!4 | Tulpen in onze tuin. Instant-lentekriebels!5 | Wij deden in april nog eens een Smartmatje. Deze vegetarische pasta viel alvast bijzonder in de smaak. Zelfs bij de onverbeterlijke carnivoor die mijn vriendje is :)6 | Hoe exotisch blijkt Nederland te zijn? Wij hadden een topweekendje met vrienden in Apeldoorn. Het nationaal park De Hoge Veluwe bleek een topattractie (al fietsend everzwijnen en herten gespot) samen met het Kröller Müllermuseum waar een uitstekende Van Gogh-expositie loopt. Aanrader!7 | H&M lanceerde eindelijk een e-shop in België! Een eerste bestelling liet niet lang op zich wachten... Heel wat H&M Home-items vonden hier intussen een nieuwe thuis.8 | In mijn oud tekenblok (her)ontdekte ik een boel tekeningen die ik vele jaren geleden maakte. Leuk om terug te zien...Voel u vrij om te volgen:

2 opmerkingen:

  1. Ok gênant! Door die cocktail onder 'Instasnaps' las ik insta-'schnaps' .. Ik drink te veel denk ik :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik las ook Instaschnaps! :D Haha grappig. Je kan wel mooi tekenen hoor, ik las dat het van lang geleden is, maar pik je het soms nog eens op?

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x