woensdag 17 september 2014

GIVEAWAY (CLOSED)! - Rimmel's Lasting Finish by Kate Lipstick 14



Mijn paradijselijke roadtrip door Florida zit er inmiddels op. Een uitje naar de Verenigde Staten betekent voor mij uiteraard ook het importeren van groteske hoeveelheden make-up gelet op het enorme assortiment (Tarte! Urban Decay! Bare Minerals! Covergirl! Wet 'n Wild! Too Faced!...), de vaak goedkopere prijzen (God bless America) en de gunstige dollarkoers. U verneemt er ongetwijfeld nog meer over op deze blog. 

In al het shopgeweld ben ik er zowaar in geslaagd een lipstick twee keer te kopen: een prachtige nude-roze lipstick van de Kate(Moss)-lijn van Rimmel, naamloos maar voor de kenners: het nummer 14 (de linkse op bovenstaande foto, zijn buur is 08). Hamsteren is natuurlijk een optie, maar het lijkt me leuker een -uiteraard ongebruikt- exemplaar weg te geven aan een lezer.





Wat moet u doen? Easy peasy!
  • U bent een vrouw > laat een comment achter met 1/ uw favoriete lipstick en 2/ uw emailadres.
  • U bent een vrouw zonder favoriete lipstick > laat een comment achter met 1/ de woorden "Hoera! Dankzij Sarahdise wordt mijn leven compleet en zal mijn favoriete lipstick Rimmel's by Kate lipstick in 14 zijn" en 2/ uw emailadres.
  • U bent een man en wenst een gratis cadeautje voor uw vriendin te scoren > laat een comment achter met 1/ de woorden "Ik ben een topvriendje!" en 2/ uw emailadres.
  • U bent een man en wil deze lipstick gewoon voor uzelf > laat een comment achter met 1/ de woorden "I'm FAB!" en 2/ uw emailadres.
  • U vindt bovenstaand onderscheid discriminatoir en/of seksistisch > laat 1/ een comment naar keuze achter en 2/ uw emailadres.
Voor het geval de comments weer raar doen, kan u ook een mailtje sturen naar speeckaert.sarah@gmail.com.
De ongetwijfeld dolgelukkige winnaar wordt over twee weken gekozen en mag een mailtje van mij verwachten. Welaan dus! 

***En de winnaar is Milena V.D.!***



3 opmerkingen:

  1. Ik kan enkel bevestigen wat hierboven staat genoteerd! We moeten snel afspreken zodat we de reisverslagen eens kunnen uitwisselen.

    Persoonlijk verkies ik de kleur nr. 14 :)

    Greets

    Jolien

    (jolien_vdbossche@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoera! Dankzij Sarahdise wordt mijn leven compleet en zal mijn favoriete lipstick Rimmel's by Kate lipstick in 14 zijn" en 2/ thebeautydelivery@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x