maandag 9 juni 2014

TIP - Nagelwielen

Nagelwielen. Wie zich wel eens waagt in een Di, Kruidvat, Planet Parfum of consoorten, kent ze vast wel. Een (langwerpig of rond) plaatje met een hoop nepnagels eraan waarop verschillende kleuren nagellak worden geswatched. Voor mensen met een behoorlijk omvangrijke collectie nagellak -zoals ik dus- leek mij dit een uiterst handige tool. Je hebt een beter overzicht over de kleuren in je collectie, je kan makkelijk testen of een kleur bij je outfit past of een glitter-topcoat uitproberen over een bepaalde kleur. Voor de meer creatieve geesten onder ons: die dingen zijn ook prima geschikt om nail art creaties op uit te proberen. Ik zeg het maar!

Ik was al een tijdje op zoek naar dergelijke nagelwielen. Daar andere bloggers schijnbaar zeer te spreken waren over hun aankopen via Ebay, besloot ik ook ineens vijftien van die dingen te bestellen voor een luttele 0,99$ per stuk en gratis verzending. Mijn enthousiasme was groot toen ik een pakje recht uit Hong Kong aantrof in mijn brievenbus. En dat slechts een achttal dagen na mijn bestelling.Dolenthousiast begon ik meteen mijn lakjes per kleur te sorteren, hetgeen gepaard ging met hartverscheurende dilemma's (zou ik dat roodbruin -Germani-cure van O.P.I.- nu bij de rode of de bruine lakjes onderbrengen?), schokkende vaststellingen (dat zijn best veel blauwtinten voor iemand die geen fan is van blauwe nagellak) en hernieuwde liefde (waar was jij al die tijd gebleven?). En vervolgens lakken maar! Dolle pret verzekerd ;)
Bestel uw eigen nagelwielen HIER. Graag gedaan!
Order your very own nail polish wheels HERE. You're welcome!
A very handy tool for all you nail polish lovers out there! Great for organizing your collection,  try out a glittery topcoat on a particular color. Also very handy to try out your latest nail art creations.

2 opmerkingen:

  1. Weer een zeer leuk artikel! Kan je de nagellak makkelijk terug verwijderen van de wieltjes? Ik heb net een week geleden de mijne weggegooid omdat ik ze gebruikte als oefenbord voor nailart. Ik wou de nagellak verwijderen om ze opnieuw te gebruiken maar de wieltjes smolten gewoon weg...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx Emma! Nog niet geprobeerd daar ik meteen een voorraadje heb aangeschaft :) Enige minpunt van deze is misschien dat ze eerder wit zijn. Doorschijnende laten wellicht beter zien welke lakjes heel sheer zijn enzo. Maar verder leuk speelgoed! ;)

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x