dinsdag 19 maart 2013

My last Deautybox?

Ik had besloten dat de Deautybox van maart mijn laatste zou worden. Na zes maanden (drie maanden uit pure nieuwsgierigheid en vervolgens drie maanden als kerstcadeau) heb ik een heel arsenaal tubes en flesjes verzameld en vind ik het even welletjes geweest.
I had decided that this month's Deautybox would be my last one. After six months (my first three month subscription out of curiosity, the next three months as a Christmas present) samples and bottles started to accumulate in my bathroom.

Zou de maartse Deautybox zo geweldig zijn dat ik mijn goede voornemen zou laten varen? Hiervoor zal meer nodig zijn dan een paar paaseitjes Deauty! *karakter*
However could my March Deautybox be so amazing I would prolong my subscription anyways?


 
L'Oréal Paris Nude Magic BB Cream (full size)


Een BB Cream komt altijd van pas. Geheel conform mijn ingevulde beautyprofiel is het een cream voor de zogeheten Light Skin Tone, lees: de bleekscheetjes. Bonuspunten voor Deauty! Ik probeerde hem meteen even op mijn hand. Het is een vrij lopend gespikkeld wit goed dat bij het uitsmeren kleur krijgt. Eerst vond ik het resultaat nogal oranje (oh gruwel de wortel-look!), maar goed uitsmeren is de boodschap. Nog te testen wat dat op mijn face zal geven...

A BB Cream always comes in handy! This one's for light skin tones. A perfect match for me, being a pale ass motherf*cker. I quickly tried it out on my hand. It's a pretty liquid, speckled white substance, that starts showing some colour after blending it in. At first I thought it looked rather orange (the horror), but blending out properly seems to be key. Remains to be tested on my face...

Babor Khanya of Afric Revitalizing Body Lotion (50 ml)


Volgens het begeleidend schrijven van Deauty bevat deze body lotion waardevolle olie uit Marulazaad. Het kan me niet schelen wiens zaad erin zit, maar de geur is wat te uitgesproken voor mij. Geen winner.

According to the accompanying letter this lotion contains valuable oil derived from Marulaseed. I don't really care who's seed is in there, but I find the scent a bit too strong. Not a winner!

Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator (5 ml)


Dit was het langverwachte eerste product van Deauty-partner YSL. Laat u vooral niet misleiden door de foto, de tube is kwestie is waarlijk miniscuul. Ook hier een ietwat obsuur sleutelingrediënt: Glycaan. Volgens de handleiding uiterst geschikt om 'de jeugdheidsfuncties' van mijn huid te stimuleren. Niet geheel age appropriate als je het mij vraagt, maar baat het niet...

 Finally an YSL product in the box! Don't let the picture fool you: the tube is tiny! Another obscure key ingredient here: Glycan. Never heard of. Not very age appropriate I'd say. I'm not exactly in need to stimulate my skin's 'youthful capacities', but I guess it couldn't hurt.

Revitalash Advanced Wimper Serum (1 ml)


Tot op heden had ik geen idee dat er zoiets bestond als wimper conditioner. Gelukkig schoot Deauty mijn onwetende zelf te hulp. Van deze beauty ontdekkingen en nieuwigheden had ik graag meer gezien in de voorbije Deautyboxen. Voor het slapengaan aan te brengen op makeup-vrije wimpers om ze gezonder, krachtiger en langer te maken.

Up until now I was completely unaware of the existence of eyelash conditioner. Luckily Deauty was the cure for my ignorance. I would have liked to find more of these discoveries or novelties in my Deautyboxes. After all Deauty stands for Discover Beauty... You need to apply the serum before bed on makeup free lashes to make them healthier, stronger and longer. I look forward to testing it.

Conclusie

Ik ben zeker tevreden met deze box. Ook deze maand kreeg je zeker weer waar voor je geld. De box kost 15 euro per maand en voor de BB Cream alleen betaal je in de winkel 13,99 euro. Toch neem ik (voorlopig) afscheid van Deauty. Ik zal mijn maandelijkse verrassingspakketje weliswaar missen, maar het is na zes maanden vaak meer van hetzelfde. Ook had ik graag wat meer makeup in de boxen gezien (bluches, oogschaduw, lipstick...). Mocht een barmhartige ziel zich echter geroepen voelen mij een abonnement cadeau te doen, zal ik u uiteraard niet tegenhouden!

I was definitely pleased with this month's box. Again Deauty proved to be value for money. However, I won't prolong my subscription. I am definitely going to miss my monthly surprise, but after six months I felt like there wasn't enough variation. I also would like to see more makeup products in the boxes (blushes, eye shadows, lipstick...). So for now it's bye bye Deauty, but perhaps it's not a farewell... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x