zondag 24 maart 2013

Makeover by Fashionwise!Gisteren mocht ik op bezoek bij Valerie Wouters, aka Fashionwise, blogster en freelance make up artist. Via haar giveaway won ik de nieuwe Clinique Chubby Stick Intense in Broadest Berry. Ze zou mijn nieuwe aanwinst per post opsturen, tenzij ik liever voor een complete makeover met o.m. de bewuste chubby stick ging. Ik ging voor optie nummer twee en ontmoette zo Miss Fashionwise herself: een superlieve make up addict!

Yesterday I got to meet up with Valerie Wouters, aka Fashionwise, popular blogger and freelance make up artist. Through a giveaway on her blog, I won the new Clinique Chubby Stick Intense in Broadest Berry. She gave me two options: either she would send my chubby to me by mail or she would give me a complete make over with it. I'm so happy I went with option n° 2, since I got to meet Valerie in person, who turned out to be the sweetest person.
Photo courtesy of Valerie Wouters - Fashionwise
In een tiental minuutjes bezorgde ze me trouwens dit geweldige opsteekkapsel!
She even did my hair and created this lovely updo in mere minutes!
De intensere broertjes van de gewone Clinique Chubby Sticks zijn heel wat dekkender en leunen meer aan bij een echte lipstick. Broadest Berry is een diep bessenrood. Donkerder dan wat ik normaal draag, maar ik ben helemaal gewonnen voor deze kleur. Misschien eerder een herfsttint, maar aangezien de lente weigert door te breken kan het nog wel.
The Clinique's Chubby Sticks 'Intense' range feature a new fuller coverage formula with more intense colour pay off.  Broadest Berry is a rich plum colour. A bit darker than my normal go to lipfavourites, but I absolutely love this colour. It's a rather autumnal shade, but since spring isn't really making an appearance just yet it still fits the bill.
Definitely check out Valerie's blog Fashionwise.
In her latest post she lists all the products she used in order to create this look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x