vrijdag 8 april 2016

Kies het design van de nieuwe Real Techniques kwastenset


Betaalbaar, kwalitatief en kleurrijk. Et voilà, de drie redenen waarom iedereen dol is op de Real Techniques kwasten. Voor hun nieuwe kwastenset, genaamd Your Picks, vragen de Chapman-zusjes Real Techniques-fans te kiezen tussen vijf designs gebaseerd op hun favoriete fashion-bestemmingen: Shanghai, Berlijn, Londen, Buenos Aires of Sydney.

De nieuwe set zal vijf van de bestverkopende Real Techniques-kwasten bevatten: Buffing Brush, Stippling Brush, Deluxe Crease Brush, Base Shadow Brush en Contour Brush. Die laatste is alvast één van mijn favoriete Real Techniques-kwasten. Ik gebruik de Contour Brush vooral om bronzer of blush aan te brengen. Toppertje!
#YourPicksShanghai
#YourPicksBerlin
#YourPicksLondon
#YourPicksBuenosAires
#YourPicksSydney

Geen van de designs blaast me echt van mijn sokken, al heb ik een lichte voorkeur voor Berlijn. Deze grafische zwart-witprint is overigens ook de favoriet van Samantha Chapman. Voor wie zich geroepen voelt: stemmen kan nog tot 14 april op de Facebookpagina van Real Techniques. Op de uiteindelijke set -in het winnende design- is het wellicht nog wachten tot kerst.


De Real Techniques kwasten zijn verkrijgbaar bij Di en online bij o.m. Boozyshop.


Wat is jouw favoriete design?
S.

4 opmerkingen:

 1. Ik zou zelf eerder voor buenos aires gaan denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. RT heeft zulke fijne brushes. Ik heb er een blush kwast van die ik dagelijks gebruik. Mijn voorkeur gaat uit naar het Shanghai design.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij gaat het tussen London en Sidney! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kies ook zeker voor Berlijn! Deze mogen wel in mijn collectie komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x