zondag 15 november 2015

Russian Rose + Blood Sisters uit de ProNails Heritage collectieIk moet bekennen dat ik het Belgische nagellakmerk ProNails een beetje uit het oog was verloren. Dat al mijn ProNails-lakjes nog in de oude vierkante flesjes zitten zegt natuurlijk genoeg, al ben ik altijd fan gebleven van de sneldrogende topcoat Seco Seco. Pronails trok de laatste tijd steeds meer mijn aandacht. Op de Memorial Van Damme voorzag het merk de atletes van speelse manicures geïnspireerd door de kleuren van hun nationale vlag. In persberichten zag ik mooie, samenhangende collecties en trendy nailart-accessoires opduiken, die niet moeten onderdoen voor nagellakgiganten als OPI en Essie.De nieuwe Heritage-collectie is voor mij alvast een schot in de roos. De kleuren zijn helemaal mijn ding! Ik was dan ook dolblij dat ik de kans kreeg om Russian Rose en Blood Sisters uit te proberen.De inspiratie voor de Heritage collectie komt uit heel Europa, meer bepaald uit verschillende Europese folklore stijlen en artisanale volkskunst: Schotse ruiten, Pools borduurwerk,... Het resultaat is een prachtige collectie 'folky' kleurtjes: levendig, intens en feestelijk.


Ik koos met Russian Rose en Blood Sisters voor vrij gangbare nagellakkleurtjes. Fans van wat opvallender kleuren zullen in de Heritage collectie echter ook hun gading vinden met het knallende Folksy Frock (rood/oranje) of Highlands Heritage (grijzig blauwgroen).BLOOD SISTERSBlood Sisters is een heel donker roodbruin lakje, afhankelijk van het licht net-niet-zwart zelfs. Ik hou van dit soort vampy kleuren, zeker voor het najaar. De dekking is prima, al vind ik zelf twee laagjes net iets mooier staan.

RUSSIAN ROSENa het ontvangen van deze lakjes heb ik Russian Rose bijna twee weken non stop gedragen. Wat een prachtige kleur is dit! Dit creamy, diepe fuchsia doet me denken aan de kleur van rode bieten. I love it! Russian Rose dekt geweldig en één laagje kan echt wel volstaan.


Geweldige kleur! Paste uitstekend bij een sapje met rode biet bij
l'Epicerie du Cirque :)

Mijn vriendje zal het ongetwijfeld tegenspreken,
maar toch zijn ze allemaal net dat tikkeltje anders hoor...

Russian Rose en Blood Sisters zijn kleuren die mij persoonlijk heel erg aanspreken. Uniek zijn ze dan ook niet binnen mijn collectie, al doen ze qua kwaliteit zeker niet onder voor vergelijkbare tinten van OPI en Essie.

374 Russian Rose - 378 Blood Sisters
Verkooppunten via ProNails.be
10 ml voor 12,5

Disclaimer: Deze lakjes werden mij toegestuurd door het PR-bureau. Dit beïnvloedt mijn review in het geheel niet, maar om transparantieredenen geef ik het toch even mee. :)

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes en zeker helemaal anders dan de lakjes die je al hebt :p ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist het wel! ;) Al die subtiele nuances maken toch echt wel het verschil!

   Verwijderen
 2. Pronails is echt mijn lievelingsmerk wat betreft nagellak. Ik werk ook altijd met hun gel, die is geweldig.
  Tzijn mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fan van Pronails! Russian Rose is echt een geweldige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x