maandag 26 oktober 2015

3x Highlighter Palettes



Of je nu tot Team Contouring of Team Strobing behoort, highlighter is een musthave in elk make-uptasje. We willen er tenslotte allemaal stralend en glowy uitzien. En wat is er beter dan één highlighter? Juist, een palet vol highlighters! Ik zet drie begerenswaardige palettes op een rijtje... 





The Manizer Sisters - The Balm


De Mary-Lou Manizer is één van de absolute bestsellers van The Balm. Geheel terecht overigens! Ik ben grote fan van deze hypergepigmenteerde bleekgoude highlighter. Mary-Lou heeft overigens nog twee zusjes. Cindy-Lou is een meer perzikkleurige highlighter met roze ondertoon. Het donkerste zusje Betty-Lou zorgt voor een diepere, meer sunkissed glow


TheBalm verenigt dit schitterende trio nu in één palet: The Manizer Sisters (28). Ideaal voor wie nog geen kennis mocht maken met de gezusters.

The Balm wordt verkocht in bepaalde Di-filialen en is ook online te verkrijgen bij o.m. Boozyshop.

Champagne Glow Palette - Becca


De Becca highlighters (of Shimmering Skin Perfectors) zijn ware cultproducten geworden. Beautybloggers en YouTube-goeroes hebben de mond vol van de prachtige highlighters in de ufo-vormige verpakkingen, die zorgen voor de ultieme glow zonder zichtbare glitter- of shimmerpartikels. Moonstone, Opal, Rose Gold en consoorten zijn alomtegenwoordig. 

Toen YouTube-fenomeen Jaclyn Hill in samenwerking met Becca haar ultieme highlighter-fantasie creëerde bleek het hek helemaal van de dam... De eerste twintig minuten dat haar Champagne Pop verkrijgbaar was op sephora.com werden maar liefst 25.000 (!) exemplaren verkocht. Op onze recente trip naar New York kon ik deze peachy schoonheid echt niet laten liggen.



Voor de feestdagen brengt Becca deze nu al legendarische highlighter dan ook opnieuw uit in een limited edition palet, Champagne Glow (34$). Het felbegeerde Champagne Pop zit in dit palet gesandwiched tussen Pearl (voor een bleke, witte glow) en Blushed Copper (warm koper).

Zolang Sephora.com weigert naar België te shippen, is Becca in België helaas moeilijk te verkrijgen. De Nederlandse webshop Babassu verkoopt het merk, al ben ik niet zeker of dit palet er te verkrijgen zal zijn.


Ambient Lighting Palette - Hourglass


Voor wie zijn highlights liever iets subtieler heeft, is het Ambient Lighting Palette van Hourglass een aanrader. Deze beauty werd in 2013 gelanceerd als een limited edition in de kerstperiode, maar was zo populair dat het inmiddels tot het permanent Hourglass-gamma behoort. Ten huize Sarahdise wordt dit palet alvast bijna dagelijks gebruikt.



De drie poeders hebben een soft-focus finish, die oneffenheden verbergt en het gezicht oplicht. Dim Light (links) is een vrij neutraal beige dat perfect over het hele gelaat kan worden gebruikt. Incandescent Light (midden) is glanzender en de perfecte highlightkleur voor bleke huidjes. Minder in your face dan de highlight-helden van Becca en TheBalm, maar daarom niet minder mooi! Radiant Light (rechts) is het donkerste en meest warme poeder uit hetpalet. Prima geschikt om wat warmte in je gezicht te brengen zonder een echte bronzer te zijn. 

Online te bestellen via o.m. Space NK en Net-a-Porter.


Wat is jullie favoriete highlighter?
S.



7 opmerkingen:

  1. De Ambient Lighting palette staat zo hoog op mijn wishlist! En het champagne glow palette ziet er ook een pareltje uit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ambient Lighting is zo mooi! Wel heel anders dan full on glam highlighters, veel subtieler maar prachtig... aanrader! ;)

      Verwijderen
  2. Wauw wat een prachtige paletten. Ik wil heel graag een keer die van The Balm proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dat hij op Boozyshop steeds zo snel uitverkocht is :(

      Verwijderen
  3. Hier nog een fan van het Ambient Light palet! Ik moet het dringend meer gebruiken, want het is echt mooi. Dat nieuwe Becca palet ziet er ook mooi uit, trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volkomen terecht! Ik was het zelf ook even uit het oog verloren, maar het heeft nu weer helemaal zijn plekje heroverd in mijn dagelijkse routine :)

      Verwijderen
  4. Het Champagne Glow palette lijkt me echt heel fijn om te hebben! Champagne Pop is echt to die for!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x