vrijdag 13 maart 2015

BIRCHBOX Maart 2015De ongekende populariteit van kleurboeken voor volwassenen heeft deze maand ook Birchbox geïnspireerd. In maart mogen we onze box immers zelf van een kleurtje voorzien. Uw creatieve uitspattingen kunnen u bovendien een mooie prijs opleveren: 500€ shoptegoed in de Birchbox-webshop en een set stiftjes (lees er hier alles over). Aan de slag dus creativo's!!
GOLDEN GLOW van SAMPAR - 15ml - full size 30 ml voor 29


Driewerf hoera want ik spot meteen een product van het hoog aangeschreven skincare merk SAMPAR! Golden Glow is een getinte moisturizer die voor een instant sunkissed gelaat moet zorgen. Het donkerbruine goedje ziet recht uit de tube er behoorlijk eng uit, maar wanneer je het uitsmeert geeft het een warme gloed aan je huid. Golden Glow bevat geen zelfbruiner, maar stimuleert de natuurlijke productie van melanine door je huid. Ideaal om met een mooi tintje de lente in te zetten!

HANDGEL van MERCI HANDY - 4


De vrolijke antibacteriële handgels van Merci Handy heeft u mogelijks al gespot bij Urban Outfitters. Het Franse merk creëerde speciaal voor Birchbox deze roze limited edition met de geur van Japanse kersenbloesems. I like! Hand sanitizers zijn een vaste waarde in mijn handtas, dus deze roze rakker komt zeker van pas.

LIP DOME in 'Mango' van SO SUSAN - 14


Tot nu toe slaagde So Susan er nog niet in mij van mijn sokken te blazen. Via Prettybox probeerde ik al een oogschaduwpalet (grote teleurstelling!) en een cream blush stick (ook al meh!) van het merk. Kan hun versie van de populaire Chubby sticks van Clinique me wel bekoren?


Best wel. Mango is in ieder geval een vrolijk kleurtje: een fel zomers roze met een beetje oranje erin. De textuur houdt het midden tussen een lipstick en een lipbalm. Veruit het fijnste product dat ik van So Susan probeerde, al is dat niet meteen een verdienste.


DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO van BATISTE - 50ml - full size 200 ml voor 7,40
Batiste is geen onbekende ten huize Sarahdise. Ik gebruik regelmatig hun droogshampoo in de originele (lees: meest basic) versie. Ze hebben immers ook droogshampoos met uiteenlopende parfums (kersen, bloemen, kokos), een versie voor extra volume, met shimmer...
Het merk is betaalbaar, het product doet zijn werk en de verpakkingen zien er fris en fruitig uit.
Toen ik deze bruine sample size aantrof in mijn box, dacht ik dat het een versie met chocoladegeur betrof. Niet dus! Deze Dark & Brunette-versie bevat een vleugje kleur en voorkomt zo ook de bekende witte waas die droogshampoos al eens durven achterlaten. Allereerst denk ik dat de Medium & Brunette-versie (voor midden- en kastanjebruin haar) kleurgewijs een betere match zou zijn voor mij. Verder sta ik toch wat sceptisch tegenover het hele kleur-gegeven tout court. Vlekken op je kleren of bruine vingers (droogshampoo moet je immers ook wat inmasseren aan de wortels), daar bedank ik feestelijk voor! Het Birchbox-team raadt trouwens aan om een handdoek over je schouders te draperen bij het aanbrengen, wat het ergste doet vermoeden... Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Masker van THERMALIV - 15ml - full size 50ml voor 18,90


Tot slot een maskertje van het mij onbekende merk Thermaliv. Hun producten zijn op basis van van nature mineraalhoudend bronwater. Ziet er veelbelovend uit, al wordt het wellicht moeilijk om het ge-wel-di-ge masker van REN uit de februari-box te overtreffen.


Geen slechte oogst deze maand!
Wat denken jullie?
S.

6 opmerkingen:

 1. Zitten inderdaad mooi producten in. Ik vind de lip balm er wel mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten kei leuke producten in.Moest ik de box hebben, ik zou zeker enthousiast zijn. En btw, die droogshampoo is geweldig. Niet bang zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de box heel tof! Leuke variërende inhoud :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg fijne inhoud als ik het zo zie, goed weekend en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x