donderdag 16 oktober 2014

7 SINS OF BEAUTY TAG

Ik zag deze tag onder meer opduiken bij Realitijd, en -ondanks het feit dat de bijzonder irritante oorworm van Christoff (Zeven zonden, weetuwel) zich hierdoor op slinkse wijze in mijn hoofd heeft genesteld- leek het mij wel leuk om mijn eigen beauty-zonden hier op te biechten...

LUXURIA (Lust): Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Le Blanc van Chanel! Dat is voornamelijk de schuld van de Nederlandse YouTuber en blogster Nikkie die helemaal wild is van het goedje. Het is een witte gezichtsprimer die de teint zou verhelderen, egaliseren en preppen voor foundation. Wie wil er nu niet zo'n prachtige glowy, 'lit from within'-look? Ik dus alvast wel! Verdomde no-buy! :(GULA (Gulzigheid): Welk merk komt het meest voor in je stash?


Ik gok dat Mac momenteel het sterkst vertegenwoordigd is, voornamelijk dankzij hun uitstekende lipsticks en oogschaduws. Op het nagellakfront bestaat het grootste deel van mijn collectie uit O.P.I..

Een aantal van mijn Mac-goodies!

AVARITIA (Hebzucht): Wat is het duurste item uit je stash?

Mijn eigenhandig samengestelde Mac-palette dat plaats biedt aan 15 oogschaduws is globaal genomen het duurste item. Al werd dat natuurlijk geleidelijk aan uitgebouwd, dus het was meer een gespreide investering...


U merkt het al: ik heb het nogal voor neutrals... Voor de geïnteresseerden van links naar rechts, bovenaan te beginnen:
-rij 1: Jest, Mythology, Expensive Pink, Tickle My Ivory (Benefit), Shimmer Down (Benefit);
-rij 2: Sable, All That Glitters, Phloof!, Gilt-y Pleasure (Benefit), Kiss Me I'm Tipsy (Benefit);
-rij 3: Satin Taupe, Blackberry, Nylon, Sumptious Olive, Thans A Latte (Benefit).De duurste nagellak in mijn stash is 'The Man With The Golden Gun', een very limited edition topcoat met 18 karaat bladgoud. Gelukkig was dit een cadeautje en heb ik er dus geen 39,90 euro voor neergeteld. :)


ACEDIA (luiheid/gemakzucht): Welk product durf je te vergeten uit luiheid?

Foundation draag ik uiterst zelden. Mede uit luiheid (het goedje mooi aanbrengen is een tijdrovende bezigheid), maar  ook omdat ik het niet nodig vind. Mijn gezicht hoeft er niet steeds perfect egaal en geairbrushed uit te zien. Ik heb het nogal voor natuurlijk ogende makeup-looks. Bovendien hou ik niet van het gevoel, alsof er een laagje op je gezicht zit.


INVIDIA (jaloezie/nijd): Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?

Bright lips. Check de pink pout van Miss Delevigne hieronder! Als ik me er -binnen de muren van mijn eigen huis- al eens aan waag, vind ik het er al snel clownesk uitzien. Wellicht ontbreekt het me gewoon aan het nodige zelfvertrouwen om zo'n knalkleurtje te dragen...IRA (woede/toorn/gramschap): Met welk product heb je een haat-liefde verhouding?

Eyeliner! Een winged eyeliner is zo mooi, maar je moet er je tijd voor nemen. Het is ook echt een kunst om beide ogen exact gelijk te krijgen! Frustratie verzekerd!SUPERBIA (trots/ijdelheid/hovaardigheid): Welk product zorgt ervoor dat je je beter voelt?

In wezen ga ik eigenlijk meestal met een complete makeup-look de deur uit (oogschaduw, mascara, eyeliner, blush, highlighter, bronzer, lipstick... the whole shebang), dus ik vind het best moeilijk om er één product uit te lichten. Oogschaduw, mascara en blush: deze heilige drievuldigheid is voor mij essentieel om mij enigszins toonbaar te voelen. :)
Bij deze tag ik mijn schoonzus-to-be Emma van TheImagepartner en Shira en/of Julie van TheBlondes! Tell me your 7 beauty sins ladies!

1 opmerking:

  1. twee keer raden wie die prachtige "man with the golden gun" cadeau heeft gedaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x