zondag 23 oktober 2016

INSTADIARY #19 - Juli 2016

Last van heimwee naar de zomer? Geen nood! Ik kom naar goede gewoonte veel te laat aanzetten met wat zomerse instasnaps ^^ Dit was juli!Gotta love Snapchat-filters
Nerds for life, wij twee.


Aperitieven op het strand van Yerseke.
Vrienden, lekker weer, hugo's, hapjes en blote voeten in het warme zand.
Life as it should be...Mijn sunny day essentials!Kersen, zomer op een bord toch?Mijn werktafel (eigenlijk gewoon de kassa) op een zondagse fashion shoot in één van mijn all time favourite winkels Soho Gallery* in Grimbergen. Nadeel van zo'n shoot? De onweerstaanbare drang om nadien de helft van de gefotografeerde kledingstukken ook effectief te kopen. Woops...Populair zomerdrankje ten huize Sarahdise: hugo!'t was grote liefde tussen Ozzie en zijn nieuw -en volgens de verpakking virtually indestructible- speeltje, de Everlasting Treat Ball. Toegegeven, het ding heeft zijn intense kauwsessies moeiteloos overleefd. Helaas heeft hij er intussen elke interesse in verloren... Typisch!Mijn ultieme man crush? Alexander Skarsgard.
Shame on me dus dat ik The Legend of Tarzan nog steeds niet heb gezien...Newlyweds op het strand van Wenduine. <3 #beachbummin


Een iets actiever deel van de bevolking op datzelfde strand.Met de gocart door de polders...Rainbow is my favourite colour!
Ik mocht alle nieuwe Delhaize douchegels uitproberen. Mijn voorlopige favorieten? Neroli + arganolie en de mannengeurtjes ^^Mijn meest geliefde Antwerpse lunchadres is momenteel Comptoir, het kleine zusje van L'épicerie du Cirque. Een kleine foodbar waar ze superlekkere seasonal salads, broodjes, sapjes en nog veel meer serveren. Topfavorieten zijn de tomatensalade met chorizo en burrata, een slaatje met makreel en braambessen en de brownies! De hubby is dan weer grote fan van de broodpudding en het broodje met préparé.


Heb jij al heimwee naar de zomer of geniet je volop van de herfst?

S.


5 opmerkingen:

 1. Leuk, zo'n zomerflashback! Ik heb best genoten van de zomer, al was die hittegolf niet zo aan mij besteedt...
  Ondertussen genieten we volop van fleece dekentjes, kaarsjes en warme drankjes. Stiekem kijk ik wel al uit naar de feestdagen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De herfst heeft zeker ook z'n charmes! En ik ben ook echt een kerstmis-persoon dus kijk daar ook al naar uit ^^

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er ontbreekt wel superevenement in overzicht. 1 juli trouwde teamsalex💕

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar! Daarover volgt misschien nog wel een afzonderlijke blogpost ;)

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x