zondag 1 mei 2016

INSTADIARY #15 - Maart 2016

Oeps, het is alweer mei...
Ik deel rijkelijk laat mijn leukste Instagram-herinneringen van maart.


Selfies met dieren zijn niet evident. #fail
Zo blij met mijn nieuwe jeanshemd! 
Met voorsprong mijn meest gedragen kledingstuk dit seizoen.


Ardent 

Maart zat boordevol culinaire hoogstandjes. Met de Jong Keukengeweld-actie deden we maar liefst drie gastronomische tempels aan: WY (Brussel), Ardent (Antwerpen) en -na de schitterende eetervaring van vorig jaar- L'Epicerie du Cirque (Antwerpen). #YOLO


BEST.TACO.EVER @ l'Epicerie du Cirque.
Buikspek / krab / jalapenoIk hoopte dat flashy nieuwe sneakers een positief effect zouden hebben op mijn -wederkerend- voornemen om meer te sporten. Waar maart inderdaad een behoorlijk succesvolle sportmaand bleek, is april op dat vlak al wat grilliger...Eerder konden jullie hier al lezen over mijn Bloomon-abonnement.
Nog steeds superblij met mijn maandelijkse boeket.


Periwinkle nagellak + pretty purple flower
lentevibes to the max!Ozzie + nieuw speeltje, dat gaat ongeveer zo:
Fase 1 - de bezitterige 'van mij!'-fase (check de foto) duurt hooguit een kwartier
Fase 2 - de irritantere en aanzienlijk langere 'speel-met-mij'-fase waarbij het bekwijlde onding te pas en vooral te onpas tegen je wordt aangedrukt.
Fase 3 - totale destructie. Needless to say dat het speeltje april niet heeft gehaald....Kwestie van nog eens aan cultuur te doen, trokken wij naar een zondagse voorstelling in de wondermooie Bourla schouwburg. In De Welwillenden toont Guy Casiers hoe mensen in staat zijn tot onmenselijke toestanden. Een confronterend stukje theater over de jodenvervolging, verteld vanuit het standpunt van nazi-officier Max Aue.Nog een laatste Ozzie-foto om het af te leren... ^^


Happy sunday!
S.

1 opmerking:

  1. Dat eten ziet er lekker uit! En gelijk heb je, waar niet een, maar drie als het kan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x