dinsdag 18 november 2014

FLORIDA HAUL #3 - L'Oréal Infallible Eye shadows


De Infallible Eye Shadows van L'Oréal had ik al lang op het oog, maar voor een drogisterijmerk is 12,49€ voor een oogschaduw natuurlijk best prijzig. Op onze Amerika-trip zag ik echter mijn kans schoon om enkele kleuren op de kop te tikken voor maar 7,95$ per stuk. Drie hoeraatjes voor mijn spaarzame zelve! ;)

De textuur laat zich het best omschrijven als een creamy pressed pigment: geen klassieke poederoogschaduw dus, eerder aangedrukt los pigment. Klunzige types be warned, want het wordt gegarandeerd een boeltje als je dit product laat vallen of omkiepert. Wanneer je het deksel eraf haalt (vierkante zijde naar onder!!), zie je dat er een soort van stampertje onder zit om het zachte pigment aan te drukken.Ik koos vier kleurtjes. Let wel: om één of andere obscure reden heeft L'Oréal de kleuren onder verschillende namen (en nummers) uitgebracht in verschillende landen. Niet al deze kleuren hebben overigens een Europese tegenhanger.

888 - Iced Latte is een superglanzende champagnekleur, perfect voor het oplichten van de binnenste ooghoeken. Hier zou deze kleur verkrijgbaar zijn onder de naam 'Hourglass Beige', al las ik ook ergens dat deze iets minder frosty zou zijn dan de Amerikaanse versie. Bijzonder verwarrend allemaal...
892 - Amber Rush is een warme rozige, koper/bronskleur.
755 - Gilded Envy is een dirty zilvergroen met een metallic finish.
565 - Smoldering Plum is een heel donker, haast zwart, aubergine-kleurtje. Hier verkrijgbaar als 'Burning Black'.De oogschaduws kunnen zowel droog als met een vochtige kwast worden aangebracht. Voor de swatches heb ik met droge kwasten gewerkt over een oogschaduwprimer (zeker aan te reden bij los pigment). De kleuren zijn uitstekend gepigmenteerd en erg intens, zowel nat als droog aangebracht.Ik ben alvast bijzonder te spreken over de Infallible oogschaduw-formule.
Probeerden jullie al kleurtjes uit?
S.

4 opmerkingen:

  1. Jeetje wat een prachtige pigmentatie!
    Smoldering Plum vind ik echt super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren zijn dit zeg en prachtig de shimmer die erin zitten. Ik heb zelf ook een aantal hiervan en ben er erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x