zondag 8 december 2013

Christmas Gift Idea #3

Verse idee├źn zijn meestal meer dan welkom in de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau. Vandaar deze guestblog door mijn bijna voornaamgenoot, voormalig klas- en stadsgenootje en bovenal digital native Sara Vertongen. Check haar verlanglijstje (btw nice photoshop skills, Sara):

1// I Will Survive Plantpot, 24Dientes 2// Spear Cushion Large, ferm LIVING 3// Canister Tins & Cake Tins, Orla Kiely 4// Woonboek door Tom en Britt van woonblog.be 5//Eames Rar Chair Ocean Blue 6// Crosley Cruiser Portable Turntable in oranje 7//Carpet Diem doormat, Fab.com 8//Harlequin Tea Towel, ferm LIVING


Geen schoenen, nagellak en beautyshizzle op deze wishlist – dat komt ervan als je net verhuisd bent. Om met de deurmat in huis te vallen: dit exemplaar van Fab.com tovert meteen een lach op je gezicht, toch?
Tja, dat plantenpotje… Ik betwijfel sterk of  ‘I will survive’-serenades zullen helpen om mijn plantjes levend te houden, maar een steuntje in de rug kan nooit kwaad. En nu we het toch over muziek hebben: hoe cool is deze oranje platenspeler? Liefde op het eerste gezicht, toen ik er voorbij scrolde op de website van Urban Outfitters.

Het Woonboek, daar ga ik welgeteld twee woorden aan vuilmaken: must have. Op mijn verlanglijstje staat ook allesallesalles van Orla Kiely. ALLES. Als ik zeg dat ik in een Orla Kiely-huis wil wonen, ben ik niet aan het liegen. Deze blikken opbergdoosjes zijn een leuk alternatief voor Tupperware (da’s mijn excuus ja).
 
Nog een merk dat erin slaagt om boring stuff om te toveren in iets superhip: ferm LIVING. Dat keukenhanddoekje zal waarschijnlijk niet zo lang wit blijven – keukenkluns speaking. Ze hebben een groot aanbod kussens op hun website, maar onder het motto ‘grote kussens voor grote meisjes’ kies ik meteen voor maat large.

De Eames - *zuchtje*. Dromen mag, toch? Eigenlijk ben ik op zoek naar een statement stoel als final touch voor mijn slaapkamer, maar stille weldoeners mogen zich altijd aanmelden. Santa, I’m talking to you …

Volg guestblogger Sara onder meer via Twitter of Instagram (@saravertongen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x