vrijdag 16 september 2016

Willekeurige dingen waar ik momenteel wild van ben #1[SHOES] Jarenlang vond ik het absoluut niets die Birkenstocks. Intussen behoorlijk verliefd geworden op mijn roosgouden Birkies! Mogelijks is het die witte zool die het hem doet, waardoor deze net iets eleganter lijken dan met de gebruikelijke, massieve kurkzool. Anyways, tis grote liefde! What's next for me? Crocs? ^^


[BAG] Maje is sowieso één van mijn favoriete merken. Toen ze met Le M een compacte tas met fringes lanceerden was ik meteen om. Very boho chic! Deze lucky bastard kreeg de camel-versie cadeau van het vriendje als pre-wedding gift. Kwestie van mij te overtuigen om zeker ja te zeggen...

[BOEK] "Dit boek is voor de mensen die zichzelf maar moeilijk kunnen overtuigen van hun eigenwaarde. (...) Voor de mensen die schipperen tussen 'nooit goed genoeg' en 'nooit mooi genoeg', waardoor ze zich permanent stuurloos voelen." Ik heb Dik. Lelijk. Wijf. van Anke Wauters in één ruk uitgelezen en ik stel voor dat u hetzelfde doet.

[GUILTY PLEASURE] Als het stevig nazomert in België, moeten er uiteraard ijsjes gegeten worden. Veel ijsjes. Momenteel tamelijk zot van Ben & Jerry's Chocolate Fudge Browne. Mmmm...  Immense vreugde toen laatst op de diepvrieskist in de Colruyt een grote Ben & Jerry's promo-actie werd aangegeven, gevolgd door nog veel immensere teleurstelling toen de diepvries in kwestie volledig geplunderd bleek. #FML

[DRINK] Hittegolfjes en ijskoude drankjes gaan natuurlijk hand in hand.  Ik ben alvast grote van van de Pure Leaf ijsthee met muntsmaak. Licht zoet, verfrissend en... keiweinig calorieën!

[BLOG] De zussen Theunynck schrijven op emoshit.be op uiterst geestige wijze over vanalles en niets. Verplicht leesvoer voor elke (bijna-)dertiger die onophoudelijk wordt bestookt met de vraag wanneer er aan kinderen wordt begonnen: 'Nageslacht: pro/con'. Ik denk dat ik aan zo'n 100-dagen-lijstje ga beginnen trouwens.

[PERFUME] Ik hou van frisse, cleane geurtjes en deze Cucumber van Marc Jacobs is dan ook helemaal mijn ding. Van dezelfde lijn wil ik trouwens ook graag Rain -gotta love de geur van een regenbui op een zomerse dag- en Cotton uitproberen.


Waar ben jij op het moment helemaal wild van?
S.

3 opmerkingen:

  1. De hele Birkenstocks hype heeft me nog steeds niet weten te overtuigen; het boek en de blog die je noemt lijken me echter wel heel erg leuk. Ik ga zeker een kijkje nemen :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen! Ik heb er echt keilang over gedaan om te vallen voor Birkies, maar kijk het is gebeurd... :)

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x