vrijdag 29 juli 2016

BOWLEN in stijl met Chanel en Mac!


Bowlen associeer ik voornamelijk met onflatteus schoeisel en Fred Flintstone. Maar als er gebowld wordt in Chanel-reclames en Mac een heuse bowling-collectie uitbrengt, dan moet het wel hip zijn! Check it out!


Chanel Chance Eau Vive



Chanel en bowling? Wellicht niet de meest voor de hand liggende combo, maar wonderwel geslaagd. De reclamecampagne van hun nieuwste parfum, Chance Eau Vive, is wederom een perfect gestyled pareltje. Ik krijg zowaar zin om te gaan bowlen met mijn eigen girl squad, uiteraard in matching pastelkleurige rokjes. Veruit de meest fashionable bowlers die ik ooit heb gezien! Het volledige reclame-filmpje kan je hier bekijken.



MAC It's A Strike-collectie



De ster van de collectie is ongetwijfeld het pearlmatte face powder, Trophy, compleet met bowling pins en bal erin. Daarnaast omvat de collectie nog lipsticks, oogschaduws, eyeliners in stiftvorm, nagellak, lipglass... Sommige items zitten ook in het permanente assortiment (zoals de lipsticks All Fired Up en Flat Out Fabulous bijvoorbeeld), andere zijn eigen aan de collectie en werden bedacht met bowling-gerelateerde namen (Bowlarama, Bowl A Para, Gutter Gal, etc). Verder zijn het vooral de promo-beelden die aan bowlen refereren want alle producten komen in de standaard Mac-verpakkingen.


Ik hou alvast enorm van de diepe kleuren in de collectie!
Verwacht rond eind augustus.


S.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x