dinsdag 7 juni 2016

INSTADIARY #16 | April 2016


Dolle pret met het Clear Improvement masker van Origins! Het vriendje vindt de omgekeerde panda-look alvast bijzonder geestig. De opvallende donkergrijze kleur dankt het goedje aan de actieve steenkool. Die zou werken als een magneet en alle porieverstoppende elementen verwijderen. Zeker een aangenaam masker, al zie ik voorlopig nog geen wereldschokkende resultaten. Benieuwd of regelmatig gebruik echt minder zichtbare poriën zal opleveren...

In de parking van Smets Premium Store (in april dus nog gewoon aan de Leuvensesteenweg in Schaarbeek) spotte ik deze besnorde leukerd. Intussen is hét shopping walhalla voor  liefhebbers van designer items (Kenzo, Givenchy, MSGM, Sophia Webster,...) definitief naar centrum Brussel (Naamsestraat 68) verhuisd. Tot de officiële heropening in september, kan je er alvast terecht in hun pop-up store met collecties van vorige seizoenen.Na de terreuraanslagen van maart lag de horeca in mijn geliefde Brussel een beetje op zijn gat. Met de solidariteitsactie #DiningForBrussels wilden de kranten De Tijd/L'Echo de noodlijdende Brusselse horeca in de kijker zetten. Met mes en vork terugvechten tegen terreur dus! Op de foto wat overbleef van mijn lasagne met lamsgehakt en aubergine bij PublicoGrote liefde voor semi-zonnige wandelingen met deze rakkers <3Doodling away!Met het juiste bord ziet alles er dubbel zo lekker uit!
Van mijn vriendin Nouch kreeg ik superleuke kommetjes van Tokio Design Studio cadeau.
Deze serviesjunkie is er alvast superblij mee ^^Handlettering is helemaal hip dezer dagen. Sla er Instagram maar eens op na! De prachtig gekalligrafeerde quotes vliegen je om de oren. De workshop die ik bij De Banier volgde was weliswaar niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar het resultaat mocht er best wel zijn...Het vriendje dat kookt? Dat gebeurt niet zo heel vaak en de resultaten zijn nogal wisselvallig. Maar ik moet toegeven, zijn asperges à la flamande waren bijzonder geslaagd.Meer Insta-goodness?
Follow me @sarahdise_s

S.

3 opmerkingen:

 1. Ah wat een mooi initiatief om de mensen terug in de restaurants te krijgen in Brussel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! En aangezien ik maar al te graag uit eten ga, droeg ik graag mijn steentje bij ;)

   Verwijderen
 2. Oh, ik wist niet dat Smets ging verhuizen! Nu ben ik weer mee, dankzij jouw overzichtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x