woensdag 5 maart 2014

#2 Favoriete Body Butters

Funny Somewhat Topical Ecard: Butter makes everything better.


Butter me up Scotty! Een goede body butter moet een fijne textuur hebben, hydraterend zijn en -niet onbelangrijk- een aangename doch subtiele geur hebben. Persoonlijk hou ik niet van heel fruitige of bloemige geuren. Ook vanille of andere zoete toestanden en heel chemische geuren zijn niet mijn ding. Kieskeurig much? :) Gelukkig voldoen mijn favoriete body butters aan al deze vereisten: 


Butter me up Scotty! A good body butter has a pleasant texture, is hydrating and -last but definitely not least- has a subtle yet lovely scent. I personally don't like scents that are too fruity or too flowery, nor too sweet (I truly dislike vanilla scents) or too chemical. Picky much? :) Luckily my favorite body butters meet all my requirements: 1 // Olive Body Butter - The Body Shop

De Body Butters zijn al jaren dé grote bestsellers van The Body Shop. Volkomen begrijpelijk overigens. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik ze zelf rijkelijk laat ontdekte. Deze onwetende ziel vond vorig jaar gelukkig een sample size van de Olive Body Butter in haar Deauty Box was meteen verkocht. Menig full size volgde intussen. De geur is heel fris, al herken ik niet meteen olijven. De crème voelt bovendien heel zacht aan en heeft een mooie zachtgroene kleur. Toppertje dus!The Body Butters are The Body Shop's bestselling products. Shame on me, but I was quite the late adopter here. I got a sample size in one of my first Deauty boxes (Belgian beauty subscription service) and kept buying new full sized ones ever since. It smells very fresh (can't really say I detect olives though) and the butter is so smooth and has a nice soft green color.


2 // "Grapefruit" Whipped Body Butter - Kiehl'sEen luchtige, dikke butter - zoals de naam doet vermoeden een beetje slagroomachtig - met een zalige citrusgeur. Deze limited edition stond al even op mijn verlanglijstje en was één van mijn verjaardagscadeaus van het vriendje. Daar die niet van half werk houdt, deed hij er meteen ook de Gentle Exfoliating Body Scrub "Grapefruit" bovenop. Goeie zet Van Hoof! <3 Dezelfde geweldige pompelmoesgeur en eveneens een ware aanrader !

Momenteel nog steeds verkrijgbaar in de Kiehl's winkels in onder meer Antwerpen en Brussel (36 euro). Eveneens beschikbaar in een andere limited edition geur: koriander. Minder mijn ding, maar ruikt u vooral zelf! A fluffy thick butter, indeed a bit whipped cream like, with the most amazing citrus scent. I had been eyeing this Limited Edition item for quite some time. Luckily my boyfriend got it for me as one of my birthday presents. He threw in the Gentle Exfoliating Body Scrub Grapefruit as well and scored him some extra points. <3
Tell me what's your flavour?
S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x