dinsdag 26 november 2013

Christmas Gift Idea #1

I looove Christmas! Naast overdadig eten, lichtjes en kerstbomen, horen daar natuurlijk cadeautjes bij! Nog een dikke maand tot the most wonderful time of the year, dus hoog tijd voor wat weinig subtiele hints en/of ideeën voor de ongeïnspireerde zielen onder ons.

Laten we beginnen bij één van mijn favoriete make up merken: MAC. De Stroke of Midnight-collectie die nu in de winkels ligt, omvat allerhande make up kits die naar mijn bescheiden mening uitstekend zouden passen onder een fonkelende kerstboom.De grote troeven:
  • De verpakking: de zwart-wit-gouden retro-look met de strakke lijnen oogt very chic en festive.
  • Het zijn allemaal setjes, dus je krijgt telkens meerdere producten. Leuk om te experimenteren!

Ik zette het face palette in 'Warm' meteen op mijn persoonlijke verlanglijstje voor kerst. Mijn vriendje vond evenwel dat kerstmis nog al te lang op zich zou laten wachten, en besloot er mij vorige week al mee te verassen (daar heeft hij natuurlijk zwaar mee gescoord).
Face palette in 'Warm' 

De face palettes zijn de meest veelzijdige items in de collectie. Zij bevatten telkens 3 oogschaduws, 2 lipsticks, een bronzing powder en een kohlpotlood (43 euro). Veel leuks om mee aan de slag te gaan dus. Het face palette komt in twee varianten: 'Warm' en een 'Cool' palette met -u raadt het al- warmere en koelere kleuren.

Een geschikt cadeau voor:
  • Mac-addicts en make up lovers in het algemeen;
  • Prille beautylovers die met dit palette meteen een complete look kunnen creëren.
Andere leuke opties zijn:

Eye kits (3 varianten: cool - warm - smoky) met telkens vijf oogschaduws (43 euro).

Eye kit in 'Smoky'


Brush kits met allerhande borstels (55 euro).

Brusk kit: Essentials


Lip bags (2 varianten: 'Nude' of 'Violet') met telkens een lipstick, lipliner en lipglass (43 euro). De diepe kleuren van de Violet versie zijn niet voor pussies, maar wel heel mooi voor een party look.

Lip bag in 'Violet'

Te koop in de MAC winkels (Antwerpen, Brussel,...) of gewoon online via www.maccosmetics.be. Verzendkosten zijn in principe gratis voor aankopen vanaf 40 euro, momenteel worden er sowieso geen verzendkosten aangerekend.  

Stay tuned voor meer al dan niet make up gerelateerde potentiële kerstcadeaus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x