woensdag 13 februari 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!

13/02/1988 - My first B-day ever!
Bedankt voor de vele berichtjes allemaal! Als welgemeende danku, trakteer ik jullie bij deze op een portie vintage Sarah-foto's. Het vriendje drijft al jaren de spot met mijn signature childhood haircut: de champignon of ook wel 'coupe à la zjat'. Bij deze kan u allen meegenieten van dit en andere staaltjes nineties-erfgoed.

Thank you for the many birthdaywishes! As a token of appreciation, let me treat you to some vintage Sarah-pictures. My boyfriend has been mocking my signature childhood haircut for years: the mushroom head or reversed cereal bowl. Please enjoy some nineties heritage!

Blast from the past!

Hammertime!!
Is dat een nektapijt? Jazeker! - Do I detect a mullet? Sure do!
Ongeduldig als altijd - Impatient as ever

Volledig overtuigd van mijn rechtstreekse verbinding met Sinterklaas.

Ik en mijn nichtjes. Onomstotelijk bewijs: coupe à la zjat was de norm in de 90's! -
Me and my nieces. Proof the mushroom head was the norm in the nineties.
Me and my baby brother.
A sunflower and vegetables sweater? I was a total hipster!

Proud sister

(Klasfoto 4e leerjaar) Variatie op de champignon -
(School picture in elementary school) Sporting a longer version of the mushroom head.

En hier kunnen we het maar beter bij houden :)
Bedankt allemaal!
x

2 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x