zondag 22 april 2012

Evening shopping @Lorca Dressing Room

De Lorca Dressing Room-winkels vind je op verscheidene plaatsen in Vlaams-Brabant. Zelf trek ik meestal naar Merchtem of Wemmel (deze laatste is trouwens open op zondagvoormiddag). Ze bieden merken aan als Acquaverde, Essentiel, Maison Scotch, Vila, Marc Jacobs, Marcel de Bruxelles, Paul & Joe Sister, Patrizia Pepe...

photo: Lorca Dressing Room

Donderdag was het evening shoppen geblazen. De neon- en sorbetkleuren die in vele collecties aanwezig zijn super zomers! De drankjes waren al even fluo-oranje (een combo van cava en aperol, zou ik gokken) en brachten extra summer vibes.

Candy!
photo: Lorca Dressing Room
Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte hot pink pants en heb ze zowaar gevonden, van het merk Acquaverde. Leuk extraatje was dat je bij elke aankoop een Essentiel-portefeuille kreeg. Uiteraard ging ik voor het gele exemplaar :)

Essentiel-portefeuilles
photo: Lorca Dressing Room
Essentiel handbag
On the way out viel mijn oog op een handtas van Essentiel. Een instant love-moment! Toen ik het superschattige strikje dat eraan hing opmerkte, was er geen twijfel meer: I was taking this baby home! Yay for evening shopping!

Yay for bow ties! ^^


2 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x